april 2023

Kijkmoment Lofthome in Breukelen - 22 april (11:00 tot 13:00 uur)

Op zaterdag 22 april organiseren we op een prachtige locatie in Breukelen een kijkmoment in een Lofthome met zadeldak. Ben je geïnteresseerd een kijkje te komen nemen, meld je dan aan via info@lofthome.nl. We sturen je vervolgens het adres. De bewoners en BKVV Architecten zijn aanwezig voor uitleg.

Breukelen (8,9 x 17 meter)

Casco of compleet

We krijgen gestaag meer te maken met belangstellenden voor een Lofhome die men zelf wil afbouwen. Dat kan. Lofthome leveren we casco of compleet. In een casco uitvoering altijd minimaal wind- en waterdicht, inclusief de fundering. In de complete uitvoering is het inclusief de installaties en volledige afbouw. Een casco zelf afbouwen (eventueel met vrienden of familie, of met inschakeling van een klusbedrijf) kan financiële voordelen geven. Zowel bij casco als complete oplevering regelen wij conform het bouwbesluit de omgevingsvergunning (bouwvergunning).


Grote opkomst in Loppersum

In Loppersum staat een aardbevingsbestendige Lofthome. Een tweede is in de omgeving op komst. Op 1 april organiseerden we in Loppersum een kijkmoment. De opkomst was groot. Vanwege de drukte moesten we families die zich de laatste week voor het kijkmoment aanmeldden helaas teleurstellen. Een infobulletin van de woning is beschikbaar. Deze kan je aanvragen via info@lofthome.nl.


Lofthome | www.lofthome.nl | info@lofthome.nl