bericht #68 | september 2020

Bezichtiging Lofthome Roelofarendsveen

Gewoonlijk organiseren wij viermaal per jaar een bezichtiging in een opgeleverde Lofthome. Belangstellenden krijgen daarbij alle rust en ruimte de woning te bekijken, met de bewoners te praten en vragen aan het Lofthome team te stellen. De opkomst is in het algemeen groot, soms meer dan honderd mensen binnen twee uur bezoektijd. De komst van het coronavirus heeft hier een streep door gezet. In de laatste zes maanden vonden helaas geen algemene bezichtigingen plaats.

Op zaterdag 17 oktober organiseren wij onder voorwaarden een kijkmoment in een Lofthome woning met zadeldak in Roelofarendsveen. Tussen 11:00 en 13:00 uur kunnen we onder begeleiding van de architecten van Lofthome maximaal 24 gezinnen ontvangen voor een bezichtiging. Elk gezin ontvangt een tijdslot van tien minuten.

Op het gegeven tijdslot bent u van harte welkom. U wordt door Lofthome ontvangen en één van de architecten neemt u mee en legt de belangrijkste details van de woning uit. Wij verzorgen wegwerphandschoenen, schoenhoezen en een mondkapje. We hanteren het principe 'wie het eerst komt, het eerst maalt'. Aanmelden kan via info@lofthome.nl met vermelding van het aantal personen (maximaal vier). Vervolgens sturen we u het adres en het tijdslot waarop we u verwachten. Update 29-09: het kijkmoment is wegens aangescherpte coronaregels geannuleerd.

Roelofarendsveen, 8 x 23 meter

Architectenkavels in Culemborg

In Culemborg, centraal in Nederland, zijn een aantal architectenkavels beschikbaar die passend zijn bij de levendige wijk Parijsch. In een rivierenlandschap met een omgeving met veel bloemen. Natuurlijk ook grote bomen, bomen en struiken met fruit. De wijk krijgt een avontuurlijke invulling met veel afwisseling en ruimte voor spannende initiatieven. Lofthome is daar ook voor geselecteerd. Belangstelling? Ga dan naar architectenkavels.nl/water-en-groen


Enkele recent opgeleverde Lofthomes

Brielle
Pijnacker
Son en Breugel
Amersfoort

Lofthome | www.lofthome.nl | info@lofthome.nl