bericht #67 | april 2020

Coronavirus

Ook Lofthome wordt voor de bezichtiging van woningen door het coronavirus getroffen. De kijkmomenten plannen we altijd in een opgeleverde woning. In mei hadden we een kijkmoment van een Lofthome met zadeldak in Rijswijk gepland. Deze bezichtiging verschuiven we naar een later moment. Bovendien staan kijkmomenten in Leende (bungalow) en Braasemermeer (zadeldak) op de lijst. Wij laten zo spoedig als mogelijk op de website weten wanneer de bezichtigingen mogelijk zijn - en in verband met het coronavirus - onder welke voorwaarden. De intakegesprekken met de architecten van Lofthome vinden momenteel via videobellen plaats.


Lofthome in Loppersum goed bestand tegen aardbevingen

In Loppersum in Groningen staat een aardbevingsbestendige Lofthome. Een speciaal ontwerp dat aan de complexe richtlijnen en een versterkte staalconstructie voldoet. De woning is bestand tegen zware aardbevingen en heeft intussen meerdere aardbevingen prima doorstaan.


Iets snellere levertijd

Hardeman Systeembouw, partner van Lofthome, heeft meer capaciteit gecreëerd voor de bouw van Lofthome. Elke maand wordt er ergens in Nederland één opgeleverd. Tot voor kort met een wachttijd van ongeveer 14 maanden. Nu met een wachttijd van ongeveer negen maanden. Binnen deze tijd bevinden zich het ontwerpproces - elke Lofthome komt onder architectuur van BKVV samen met de opdrachtegever tot stand - en de aanvraag omgevingsvergunning.


Enkele recent opgeleverde Lofthomes

Beuningen
Waddinxveen
Boskoop

Lofthome | www.lofthome.nl | info@lofthome.nl