bericht #66 | september 2019

Lofthome bezichtiging in Amersfoort, zaterdag 5 oktober

Op zaterdag 5 oktober is in Amersfoort van 11:00 tot 13:00 uur een Lofthome met zadeldak te bezichtigen. De woning bevindt zich in Amersfoort en maakt deel uit van een enclave van Lofthomes voor wonen en werken. Nog één kavel met een Lofthome staat te koop (kavel 6). Belangstellenden zijn te gast bij Eke Dales en Maarten Knops, grafisch ontwerper met een atelier en werkplaats aan huis. Aanmelden is tot 3 oktober mogelijk via info@lofthome.nl met vermelding van het aantal personen. We sturen u vervolgens de adresgegevens toe.


Lofthome Living

In het voorjaar verscheen het boek LOFTHOME LIVING. Zevenentwintig Lofthomes, en enkele speciale projecten, van de op dit moment 65 opgeleverde Lofthomes in Nederland zijn in het 256-pagina’s tellende boek opgenomen. Met plattegronden en veel foto’s. Intussen is meer dan de helft van de oplage via bol.com en de reguliere boekhandel verkocht. ISBN: 9789082498318


In aanbouw en opgeleverd

Recent zijn Lofthomes in onder andere Berkel en Rodenrijs, Noorden en Almere opgeleverd. Op dit moment zijn in aanbouw Lofthomes in Brielle, Oudewater, Groet, Berkel en Rodenrijs, Almere en Boskoop.

Berkel en Rodenrijs
Almere
Noorden

Lofthome | www.lofthome.nl | info@lofthome.nl

Aan- of afmelden voor de nieuwsbrief? Klik dan hier.