bericht #64 | juni 2018

Kijkmoment Rijswijk, zaterdag 30 juni

Op zaterdag 30 juni organiseren wij van 11:00 tot 13:00 uur een kijkmoment in een Lofthome met zadeldak in Rijswijk. Belangstelling? Stuur dan een mail naar info@lofthome.nl met vermelding met hoeveel personen je wilt komen. Wij sturen je vervolgens de bevestiging met adresgegevens toe.


Rijswijk (8,00 x 16,50 / goothoogte 4,30 / nokhoogte 8,30 meter)

Lofthome Living (boek)

Architectuurfotograaf Peter Muller is druk doende met de fotografie van Lofthomes voor het nieuwe boek Lofthome Living dat in het najaar verschijnt. In het meer dan 200-pagina tellende kijkboek wordt onder andere aandacht gegeven aan de geschiedenis van architectuur in relatie tot staalbouw.

Almere

Lofthome behoort tot de top 10 innovatieve woningen

Lex Haak, emeritus Hoogleraar Bouwkunde bezocht onlangs een Lofthome in Rijswijk, hij was onder de indruk van de effectieve inrichting en het materiaalgebruik. Hij gaf een negen. We voelen ons vereerd. En op de ‘website Duurzaamman, laat zien dat het kan’ is Lofthome gekozen tot de TOP 10 van beste innovatieve woonvormen: http://www.duurzaamman.nl/wonen/top-10-van-innovatieve-woonvormen/


Recent opgeleverde Lofthomes

Recent zijn Lofthomes opgeleverd in Borssele en Roelofarendsveen. Op dit moment worden Lofthomes gebouwd in onder andere Sneek, Almere, Delft en Berkel en Rodenrijs.

Roelofarendsveen

Lofthome | www.lofthome.nl | info@lofthome.nl

Aan- of afmelden voor de nieuwsbrief? Klik dan hier.