bericht #63 | maart 2018

Kijkmoment 21 april – Leidsche Rijn (Utrecht)

Op zaterdag 21 april organiseren we van 11:00 tot 13:00 uur een kijkmoment in een Lofthome in Leidsche Rijn. Een kubus op het Kubuseiland van 9 x 9 x 9 meter met een inhoud van 729 m3. Op het eiland heeft Lofthome meerdere kubussen gerealiseerd. Na aanmelding sturen wij u de adresgegevens toe. Aanmelden kan via info@lofthome.nl.


Aardbevingsbestendige Lofthome

In Loppersum, het door gaswinning centrum van aardbevingen in Groningen, realiseert Lofthome zijn eerste aardbevingsbestendige woning. Hieraan voorafgaand is een uitvoerig onderzoekstraject met tal van berekeningen doorlopen. Met een speciale constructie voldoet Lofthome aan de strenge eisen die worden gesteld waardoor schade wordt voorkomen. Staalbouw blijkt uitermate geschikt voor aardbevingsgebieden omdat het licht en flexibel is (niet barsten maar buigen). We houden u op de hoogte.


Langere levertijd dan voorheen

Door de enorme druk op woningbouw, op vakmensen en materialen, heeft ook Lofthome te kampen met langere levertijden dan voorheen. De bouw van een woning wordt ingepland op het moment dat de aanneemovereenkomst wordt getekend. Capaciteit voortijdig reserveren in afwachting op de omgevingsvergunning is mogelijk en spaart tijd. De koper gaat dan in een vroegtijdig stadium verplichtingen aan die een gunstige werking hebben het tijdproces. De situatie kan overigens per maand veranderen, echter op dit moment is de totale doorlooptijd van het ontwerpproces tot en met oplevering beduidend langer dan voorheen.


Lofthome | www.lofthome.nl | info@lofthome.nl

Aan- of afmelden voor de nieuwsbrief? Klik dan hier.