bericht #62 | november 2017

Kijkmoment zaterdag 16 december – Diepenveen

Op 11 november vond een kijkmoment in een prachtig gelegen Lofthome in Hengelo Gld plaats. De opkomst was overweldigend. Meer dan 100 belangstellenden.

Op 16 december organiseren we van 11:00 tot 13:00 uur een kijkmoment in een recent opgeleverde Lofthome met zadeldak in Diepenveen nabij Deventer. De woning is 9 meter breed en 16 meter lang. Na aanmelding sturen wij u de adresgegevens toe. Aanmelden kan via info@lofthome.nl.


Architectenkavels in Culemborg

De komende jaren komen in de Culemborgse wijk Parijsch een groot aantal prachtig gelegen architectenkavels vrij. Voor mensen die een onderscheidende woonplek zoeken - dichtbij Utrecht, Nieuwegein en Den Bosch. Een locatie met karakter, met veel natuur en een schitterend omliggend rivierenlandschap. Belangstellenden krijgen alle ruimte hun woondroom te realiseren. Een aantal architecten is gevraagd een visie op de woonplek en architectuur te geven. Waaronder Sanne Eekel van Lofthome. Ga voor haar verhaal naar: http://www.parijsch.nl/sanne

Wil je een Lofthome midden in Nederland realiseren? Informatie over de bouwkavels: www.parijsch.nl


Lofthome in TV-programma BinnensteBuiten

BinnensteBuiten is een veel bekeken TV-programma dat dagelijks tussen 18:45 en 19:15 op NPO-2 wordt uitgezonden. Het programma biedt aandacht aan huis & interieur, tuin & natuur en eten & drinken. Recent werden in de Lofthome bungalow van Carla en Daan Fröger in Almere Oosterwold opnamen gemaakt. Zij zijn mede-grondlegger van het Lofthome woonconcept. Op dinsdag 5 december wordt een 8-minuten durend item in BinnensteBuiten uitgezonden.

regisseur Petra Zwaan met cameraman Danny Weijman

Beweegbare lamellen

Sinds begin 2017 passen we naast vaste lamellen ook draaibare aluminium lamellen toe. De lamellen zijn elektrisch aan te sturen en zijn traploos regelbaar van horizontaal tot volledig gesloten.


Boek 'Lofthome Living' verschijnt tegen zomer 2018

Het nieuwe boek 'Lofthome Living' verschijnt tegen de zomer van 2018. In verband met voor de fotografie slechte lichtomstandigheden op dit moment, moet de uitgave helaas een aantal maanden worden uitgesteld. In het boek zal een verscheidenheid aan Lofthomes worden getoond en komen bewoners volop met hun verhalen aan het woord.


Lofthome informatiemoment zaterdag 13 januari

Op zaterdag 13 januari organiseren wij in debouwbieb aan de Auguste Comteweg 15 in Almere-Hout (Oosterwold) van 10:30 tot 13:00 uur een informatiemoment. U kunt zonder afspraak vrij inlopen. Er wordt informatie over het woonconcept gegeven en boeken over loftwonen liggen ter inzage. Een kijkje in een naastgelegen Lofthome bungalow (special) is mogelijk. In de directe nabijheid van debouwbieb staan verder meerdere Lofthomes met zadeldak die vanaf de straatkant te bezichtigen zijn. Eveneens op kleine afstand twee Lofthomes met plat dak (specials) in de woonwijk Nobelhorst. Adresgegevens: Afslag 37 op de A27 richting Almere-Hout (of vanaf de Waterlandseweg bij het Shell-station). U bent op de Vogelweg en neemt na ongeveer 2 km afslag Tureluurweg. Na 250 links de bouwweg Auguste Comteweg oprijden, debouwbieb bevindt zich direct aan de linkerkant.


Lofthome | www.lofthome.nl | info@lofthome.nl

Aan- of afmelden voor de nieuwsbrief? Klik dan hier.