bericht #61 | oktober 2017

De druk op de woningmarkt is groot. Bijna alle bedrijven hebben met langere levertijden van bouwmaterialen te maken. Dit geldt ook voor Lofthomes die nu worden opgeleverd met zadeldak en eveneens met plat dak, kubus of als bungalow. Het boek 'Lofthome - sinds 2011' is intussen uitverkocht. Een nieuw boek over wonen in een Lofthome verschijnt in 2018. Van de verschijningsdatum houden wij u via deze website op de hoogte.

Kijkmoment zaterdag 11 november in Hengelo GLD

Op zaterdag 11 november organiseren wij een kijkmoment in een Lofthome met zadeldak in Hengelo (Gld) achter Zutphen. Na aanmelding sturen wij u de adresgegevens toe. Aanmelden kan via info@lofthome.nl.

zadeldak 8 x 18,30 meter (goothoogte 3,85 / nokhoogte 7,85 meter)

Orthodontistenpraktijk Huizen

Recent hebben wij een orthodontistenpraktijk in Huizen opgeleverd. Een special met een grondmaat van 12 x 17 meter, met zeven praktijkstoelen. De interieurbouw is verricht door Partout Design.

Orthodontistenpraktijk Huizen (foto's: Remmelt Staal)

Lofthome in beweging

De laatste maanden zijn weer verschillende Lofthomes opgeleverd. Een zakdeldak in Diepenveen, twee kubussen in Leidsche Rijn en een zadeldak in Bentveld met een leistenen dak. Op dit moment worden Lofthomes gerealiseerd in Zeeland, Utrecht en Amersfoort. Een bezichtiging van een bungalow is in Almere mogelijk op afspraak. Belangstelling: info@lofthome.nl, wij nemen vervolgens contact met u op.

Bentveld, zadeldak 9 x 16 meter (goothoogte 4,00 / nokhoogte 8,50 meter)

Lofthome | www.lofthome.nl | info@lofthome.nl

Aan- of afmelden voor de nieuwsbrief? Klik dan hier.