bericht #59 | februari 2017

Kijkmoment bungalow Almere

Recent is een Lofthome bungalow in Oosterwold, het buitengebied van Almere (Hout) opgeleverd. Op zaterdag 25 februari organiseren wij van 11:00 tot 13:00 uur een kijkmoment. Bezichtiging is verder ook op aanvraag mogelijk. Naast de bungalow staat DEBOUWBIEB, een kleinschalig ontvangstcentrum van Lofthome en voor wonen in Oosterwold.

De bungalow heeft een vloeroppervlak van 165 m2 en is ingedeeld zoals Lofthome echt is bedoeld. Slechts 5 deuren en twee royale loftruimten (woon en slaapdeel). De energieprestatie (EPC) is met -0,16 onder energieneutraal. De bungalow is uitgerust met 25 zonnepanelen, lucht/water warmtepomp, hemelwateropvang, individuele behandeling afvalwater met een rietfilter en een Aquacell waterontkalker waarmee het gebruik van van wasmiddelen wordt gereduceerd. In de nabijheid van de bungalow bevinden zich ook een Lofthome met zadeldak en twee Lofthomes met verdieping met plat dak (Almere Nobelhorst).

Aanmelden kan via info@lofthome.nl. Na aanmelding sturen wij u de adresgegevens toe.

bungalow Almere

Amersfoort Lofthome Campus Bloeidaal in verkoop

Campus Bloeidaal in het buitengebied van Amersfoort is officieel in verkoop. Vijf Lofthomes speciaal bestemd voor de combinatie van wonen met werken op één van de mooiste plekjes van Amersfoort. Ideaal voor zelfstandigen met een kantoor, studio of praktijk aan huis. Uitgebreide informatie is ter inzage, ook is een Pdf daarvan beschikbaar. Aanvragen: info@lofthome.nl

Campus Bloeidaal

Lofthome op Beurs Eigen Huis

Lofthome staat met een bescheiden stand op de Beurs Eigen Huis die van 17 t/m 19 maart in de Jaarbeurs in Utrecht plaatsvindt. Wij beschikken over een beperkt aantal vrijkaarten voor twee personen. Wie het eerste komt, wie het eerste maalt (info@lofthome.nl).


Orthodontiepraktijk Huizen

In Huizen heeft Lofthome een speciaal project opgeleverd: een orthodontiepraktijk in de afmeting van 12 x 17 meter met een hoogte van 10,5 meter. Ruim opgezet met zes behandelstoelen op de begane grond en op de verdieping met een vide. De eigenaar heeft een heldere visie op hetgeen hij wilde. Afwijkend van het gebruikelijke, ook van het beeldkwaliteitsplan van de gemeente, maar de welstand was zeer enthousiast. De afbouw wordt verzorgd door Partout Design, specialist in praktijkinrichting.

orthodontiepraktijk in Huizen

Binnenkort wordt gestart met de bouw van meerdere Lofthome kubuswoningen op het Kubuseiland in Leidsche Rijn. Daar bevindt zich al een kubus in de afmeting van 10 x 10 x 10 meter die enkele jaren geleden is opgeleverd.


Lofthome | www.lofthome.nl | info@lofthome.nl

Aan- of afmelden voor de nieuwsbrief? Klik dan hier.