bericht #58 | november 2016  

Koningin Maxima bezoekt Het Paviljoen

Recent bezocht koningin Maxima de Brainstorm Campus in Best, een special van Lofthome. Op de foto’s onder andere Frans van Houten, bestuursvoorzitter en CEO van Philips, en Klaas Knot, president van de Nederlandsche Bank.

 
Sanne Eekel - nieuwe collega

Sanne Eekel is het Lofthome architectenteam komen versterken. Zij studeerde af aan de TU Eindhoven en werkt nu een half jaar bij BKVV. Sanne is master Architecture Building & Planning. Tijdens en na haar studie werkte ze enige tijd bij bureau Koen van Velsen en deed ze ook ervaring op met het bouwen van een woning in Tanzania. Het contact met de eindgebruiker staat hoog in haar vaandel, bij Lofthome is ze daarom op de goede plaats.

 
Kijkmoment Lofthome met zadeldak in Almere Oosterwold

Op zaterdagochtend 26 november is van 11:00 tot 12:30 uur een kijkmoment gepland voor een korte bezichtiging in een recent opgeleverde Lofthome met zadeldak in Oosterwold, in het buitengebied van Almere dat zich zelfvoorzienend en organisch ontwikkelt. De ontvangst is in DEBOUWBIEB, een naastgelegen toekomstig Lofthome infocentrum waar op dit moment ook een Lofthome showbungalow wordt gebouwd. Aanmelden kan via info@lofthome.nl. Na uw aanmelding sturen wij u de adresgegevens toe.


Almere Oosterwold | 8 x 14 meter

 
Bouwactiviteiten

Recent zijn Lofthomes opgeleverd en worden voorbereid en gerealiseerd in Almere, Vlijmen, Huizen (een special), Breda, Honselersdijk, Rijswijk, Hengelo, Diepenveen en Leidsche Rijn. Vanaf januari 2017 zal in het buitengebied van Almere (Oosterwold) een Lofthome showbungalow operationeel zijn. Wij houden u hiervan op de hoogte.


Hengelo (Gelderland)

 
Langere levertijden en oplopende bouwkosten

Hoewel Lofthome in de afgelopen jaren niet veel van de crisis in de bouw heeft gemerkt, is de crisis intussen drastisch omgeslagen en zijn bouwactiviteiten explosief gestegen. In grote steden is er gekte op de huizenmarkt ontstaan met een sterke opdrijving van de prijzen. Kortom, de markt is enorm aangetrokken wat grote gevolgen heeft voor levertijden van bijvoorbeeld heipalen, kanaalplaten en kozijnen. Ook neemt de schaarste naar goed personeel toe, staat de capaciteit van de engineering van woningen onder druk en lopen de prijzen van bouwmaterialen op. Dit geldt ook voor Lofthome. De doorlooptijd zal langer zijn dan gebruikelijk en de bouwkosten zullen licht stijgen. Lopende afspraken en overeenkomsten worden zoveel als mogelijk nagekomen.
 

LOFTHOME | www.lofthome.nl | info@lofthome.nl

Aan- of afmelden voor de nieuwsbrief? Klik dan hier.