bericht #57 | augustus 2016  

KIJKMOMENT ZATERDAG 10 SEPTEMBER - TETERINGEN

Zaterdagochtend 10 september van 11:00 tot 13:00 uur kunt u een kijkje nemen in een recent opgeleverde Lofthome met zadeldak in Teteringen (tussen Oosterhout en Breda). Aanmelden kan via info@lofthome.nl. Na uw aanmelding sturen wij u de adresgegevens toe.


Teteringen | 9 x 15 mtr | 2 bouwlagen

TRAININGSHUIS DRACHTEN

In Drachten hebben we in samenwerking met Van der Wiel Planontwikkeling (Bouwgroep Noord) in het voorjaar een speciaal Lofthome project op gebied van zorgverlening opgeleverd. Klik hier voor het artikel in het Friesch Dagblad.

 
DE WILTENBURG - LOFTHOME PROJECT REEUWIJK

In het landelijke buitengebied van Reeuwijk bij Gouda start Lofthome in samenwerking met Koolliving BV een project met vijf Lofthomes met zadeldak. Meer informatie volgt in de volgende nieuwsbrief.


impressie De Wiltenburg

BRAINSTORMCENTER OPGELEVERD

Het internationale brainstormcenter van Medical Systems in Best is in juli opgeleverd. Dat het centrum mag bijdragen aan veel inventieve nieuwe producten.

 
"Meneer wordt dit een woning?", ARTIKEL 'DE GELDERLANDER'

Een aardig artikel in De Gelderlander over de pas opgeleverde Lofthome in Hengelo Gelderland van Quirine Dekker en Martijn Bos willen we u niet onthouden. Klik hier voor het artikel.

 
LOFTHOME VERSUS AARDBEVINGSBESTENDIG BOUWEN

In ons Bericht #56 meldden wij dat wij samen met Bouwadvies Strackee en Bureau Kerkhoff op verzoek van de NAM een uitgebreide studie verrichtten naar de kwaliteiten van Lofthome in aardbevingsgevoelige gebieden. De studie is afgerond en we zijn geslaagd. De beoordelingscommissie oordeelde dat Lofthome - met enkele doelmatige ingrepen - voldoet aan de constructieve eisen en de gestelde onderzoeksvragen. Lofthome wordt nu in het bouwboek van aardbevingsbestendige woningen opgenomen. Daar zijn we best een beetje trots op.

 
BLOEIDAAL - WOONWERK LOFTHOMES AMERSFOORT

In samenwerking met Van Bekkum Projecten gaat Lofthome vijf  woonwerk Lofthomes realiseren in het buitengebied van Amersfoort. De informatie is binnenkort beschikbaar. Voor belangstelling kunt u zich alvast melden via info@lofthome.nl. Wij nemen te zijner tijd dan contact met u op.

 

LOFTHOME | www.lofthome.nl | info@lofthome.nl

Aan- of afmelden voor de nieuwsbrief? Klik dan hier.