bericht #56 | juni 2016  

KIJKMOMENT LOFTHOME NOORDEINDE

Op zaterdagmiddag 18 juni organiseren we van 14:30 tot 16:00 uur een kijkmoment in een Lofthome met zadeldak in Noordeinde bij Alkmaar. U kunt zich aanmelden via: info@lofthome.nl. Na aanmelding sturen wij u de adresgegevens.


Noordeinde

 
AARDBEVINGSBESTENDIG BOUWEN

BKVV Architecten maakt samen met Bouwadviesbureau Strackee en Bureau Kerkhoff een uitgebreide studie naar de kwaliteiten van Lofthome in aardbevingsgevoelige gebieden. De studie wordt verricht naar aanleiding van een innovatieregeling en in opdracht van de NAM. Het onderzoek wordt deze zomer afgerond. Wij houden u op de hoogte.

 
LOFTHOMES IN OPLEVERING

Juni is een drukke maand van opleveringen. Deze maand worden in Almere (zowel in Overgooi als Oosterwold), Hengelo, Rijswijk en Honselersdijk woningen opgeleverd.


Almere Oosterwold


Almere Overgooi

 
LOFTHOME BOEK

Het boek 'Lofthome, steel framed architecture' is afgelopen maart verschenen. Het 124-pagina's tellende boek beschrijft de historie van het woonconcept 'sinds 2011' en is rijk geïllustreerd met foto's en impressies. Het boek is verkrijgbaar bij de boekhandel of bol.com (ISBN 978-9082498301).

 
ENERGIENEUTRALE LOFTHOME DEMOBUNGALOW

In de zomer start de bouw van een energieneutrale bungalow (EPC 0) in Oosterwold, het buitengebied van Almere naast het Gooi. Met toepassing van een lucht/water warmtepomp, zonnepanelen en uitgekiende ontwerpsnufjes is de bungalow volledig energieneutraal. Ook is de bungalow grotendeels zelfvoorzienend door de toepassing van een eigen afvalwatersysteem (IBA IIIB met een helofytenfilter) en met waterzuivering. Eind 2016 is de bungalow ook voor demodoeleinden beschikbaar. We houden u op de hoogte.

 

LOFTHOME | www.lofthome.nl | info@lofthome.nl

Aan- of afmelden voor de nieuwsbrief? Klik dan hier.