bericht #55 | februari 2016  

BOEK: LOFTHOME – SINDS 5 JAAR

Op 15 maart verschijnt het boek 'Lofthome – sinds 2011, eenvoud + functionaliteit'. Het boek beslaat 120 pagina's en gaat in op staalbouw in relatie tot het ontstaan van het woonconcept. Het boek is rijk geïllustreerd met impressies en foto's.

Het Lofthome boek is vanaf 15 maart in de boekhandel of via bol.com verkrijgbaar (€ 29,95 - ISBN 9789082498301). Tot 7 maart kunt u voorintekenen voor de speciale prijs van € 20,- inclusief verzendkosten binnen Nederland via deze pagina.

 
OPGELEVERDE LOFTHOMES

De laatste maanden zijn meerdere Lofthomes opgeleverd, onder andere in Rotterdam, Schoorl en Teteringen.


Teteringen

 
BEURS EIGEN HUIS BOUWEN - UTRECHT

Van 4 t/m 6 maart vindt de beurs Eigen Huis Bouwen in de Jaarbeurs in Utrecht plaats. Lofthome vindt u in stand A1.93. Wij hebben slechts een beperkt aantal gratis toegangskaarten voor maximaal 2 personen beschikbaar (update: onze vrijkaarten zijn op). Wie het eerst komt wie het eerst maalt: info@lofthome.nl.

 
KIJKMOMENT LOFTHOME MET PLATDAK

Op zaterdag 12 maart organiseren wij een Kijkmoment in een Lofthome met platdak in Almere Nobelhorst van 10:00 tot 12:00 uur. Deze woning heeft qua esthetiek een ultieme industriële opzet.

Aanmelden kan via info@lofthome.nl (na het aanmelden sturen wij u de adresgegevens toe).


Almere Nobelhorst

 
PHILIPS BRAINSTORM CENTER

Lofthome heeft van Philips Medical Systems de opdracht gekregen een speciaal project te realiseren: een internationaal brainstormcentrum in Best. Het centrum wordt nog voor de zomer opgeleverd.


impressie Philips Brainstorm Center

 
COAST MODERN, INSPIRATIEBRON VOOR LOFTHOME

Een van de grootste inspiratiebronnen voor Lofthome is de modernistische architectuur van vlak na de Tweede Wereldoorlog aan de Amerikaanse westkust. De 50-minuten documentaire Coast Modern, recent door NPO uitgezonden, geeft hiervan een prachtig portret vanuit de visie 'meer van minder'. Met nederlandse ondertitels te zien via NPO Gemist.
 

LOFTHOME | www.lofthome.nl | info@lofthome.nl

Aan- of afmelden voor de nieuwsbrief? Klik dan hier.