bericht #54 | oktober 2015  

KIJKMOMENT ZATERDAG 7 NOVEMBER - VEENENDAAL

Op zaterdag 7 november organiseren wij een kijkmoment in de eerst gebouwde LOFTHOME met zadeldak in Veenendaal. U bent van 11:00 tot 13:00 uur van harte welkom. Aanmelden kan via info@lofthome.nl. Na aanmelding sturen wij u de routebeschrijving toe.


Veenendaal

 
DUURZAAM IN STAAL

Elk LOFTHOME ontwerp is gebaseerd op steel-framed architecture. Een industrieel stalen skelet met gevel- en dakbekleding van glas en hoogisolerende bouwmaterialen (sandwichpanelen). Eventueel met de extra esthetische toepassing van hout. Staal is uiterst duurzaam en heeft een lange economische levensduur. Bouwafval is er niet of nauwelijks en bijproducten worden hergebruikt. Van schroot wordt opnieuw staal gemaakt. Ga voor uitgebreide informatie naar www.duurzaaminstaal.nl.

 
STOLPLOFT

by Lofthome

BKVV Architecten (de ontwerpers van Lofthome), FutureHomeConcepts en Hardeman Systeembouw hebben onlangs de STOLPLOFT gelanceerd, een inspiratie op de karakteristieke stolpboerderijen zoals in de polders van de Beemster en Schermer. Een eigentijdse uitvoering van de stolpboerderij, strak en sober, met een vaste grondmaat van 12 x 12 meter en een hoogte van 9 meter. De STOLPLOFT biedt een riant gebruiksoppervlak van 273 m2. Informatie: www.stolploft.nl.


STOLPLOFT

LOFTHOME | www.lofthome.nl | info@lofthome.nl

Aan- of afmelden voor de nieuwsbrief? Klik dan hier.