bericht #53 | augustus 2015  

KIJKMOMENT ZATERDAG 12 SEPTEMBER - ALMERE

Op zaterdag 12 september organiseren wij van 11:00 tot 13:00 uur een kijkmoment in een onlangs opgeleverde Lofthome in Nobelhorst in Almere. Een Lofthome met een plat dak waarvan de ambiance ook een zeer goed gevoel geeft voor Lofthomes in het algemeen. Aanmelden kan via info@lofthome.nl. Na aanmelding sturen wij u de routebeschrijving toe.


Almere Nobelhorst

 
LOFTHOME CHAAM OPGELEVERD

In Chaam hebben we vorige maand een bijzondere woning met werkruimte opgeleverd. Een Lofthome van 603 m2 (BVO) met een inhoud van 1975 m3, geheel onderkelderd en voorzien van een autolift. De woning is voorzien van een aardwarmtepomp en zonnepanelen. Aanstaande maand wordt wederom een unieke Lofthome in Rotterdam opgeleverd. Daarna volgen woningen in Noordeinde en Schoorl.


Chaam

 
OOSTERWOLD: KAVEL 2000 m2 + LOFTHOME AL VANAF € 350.000

Oosterwold - een landelijk gebied tien minuten van het Gooi en 25 minuten vanaf Utrecht en Amsterdam - is voor de rijksoverheid een pilotgebied voor 'het nieuwe ontwikkelen'. De initiatiefnemers dienen alles zelf te regelen, de grondprijs is daarop afgestemd. Op dit moment € 30 per m2, maar daarbij komen kosten van procedures en infrastructuur. Op een prachtige plek aan de boskant worden binnenkort drie verschillende Lofthomes gerealiseerd. Zaterdag 3 oktober is er op de locatie een informatiemoment. Aanmelden kan via info@woneninoosterwold.nl (ga voor achtergrondinfo naar www.woneninoosterwold.nl).

 
SPECIALE PROJECTEN

Het woonzorgcomplex van de Stichting Pi-Groep in Drachten, drie geschakelde volledig op het doel ontworpen Lofthomes met onderlinge tussenverbindingen, hebben we in juli casco wind- en waterdicht opgeleverd. Op dit moment werken we onder andere aan een bijzonder Bed & Breakfast ontwerp voor aan het Braassemermeer.


Bed & Breakfast

 

LOFTHOME | www.lofthome.nl | info@lofthome.nl

Aan- of afmelden voor de nieuwsbrief? Klik dan hier.