bericht #52 | juni 2015  

CHAAM, DRACHTEN EN ROTTERDAM

De economie trekt aan, de huizenmarkt gaat de goede kant op en de rente staat nog steeds historisch laag. Deze maanden worden meerdere LOFTHOMES opgeleverd. Allemaal unica’s. In Chaam wordt volop gebouwd aan een prachtige LOFTHOME met een groot bijgebouw, het zorgcentrum PI Drachten (in samenwerking met Van der Wiel) verkeert in de bouwkundige eindfase en we zijn onlangs gestart met de bouw van een bijzondere LOFTHOME in Rotterdam. Wij zijn er trots op.


Chaam

Drachten

 
KIJKMOMENTEN

Indien u al op korte termijn een kijkje in een LOFTHOME wilt nemen, dan kan dat op zaterdag 27 juni in Veenendaal tussen 11:00 en 13:00 uur. Aanmelden kan via info@lofthome.nl. Na aanmelding sturen wij u de routebeschrijving toe.


Veenendaal

Direct na de zomer organiseren wij kijkmomenten in recent opgeleverde LOFTHOMES, in Almere (platdak) en De Kwakel (zadeldak).


De Kwakel

 
OOSTERWOLD

Meerdere malen hebben wij u bericht over wonen in Oosterwold, een landelijk gebied tussen het Gooi en Almere. Slechts 25 minuten van Amsterdam en Utrecht. De grondprijs is zeer bescheiden omdat grondkopers zelf de voorzieningen moeten regelen. Op dit moment zijn twee LOFTHOMES in de procedure van omgevingsvergunning gekoppeld aan een bestemmingsplanwijziging. De bouw start na de zomer. Meer informatie over Oosterwold: www.woneninoosterwold.nl.

 
LOFTHOME | www.lofthome.nl | info@lofthome.nl

Aan- of afmelden voor de nieuwsbrief? Klik dan hier.