bericht #51 | maart 2015  

LOFTHOMES IN ONTWIKKELING

Afgelopen maand werd in Almere (Nobelhorst) een LOFTHOME met platdak opgeleverd. De bouw van nieuwe woningen is gestart in Rotterdam en aanstonds in Alphen-Chaam. Eind dit jaar zullen ook de eerste LOFTHOMES in Oosterwold verrijzen, een interessant landelijk gebied naast het Gooi en bij Amsterdam. Grote zelfvoorzienende percelen voor relatief weinig geld (www.woneninoosterwold.nl).

 
LOFTDESIGN

De ontwerpstijl van ons woonconcept inspireert organisaties voor de nieuwbouw van een kantoor, bezoekerscentrum, expositieruimte of bijvoorbeeld een zorgcentrum. Met de uitgangspunten van LOFTHOME, zowel richting ontwerp als materiaalgebruik. Echter de aanpak en de eisen zijn volstrekt anders. Een showroom vraagt andere functionaliteiten dan een woonhuis. Voor deze speciale projecten werken we vanuit LOFTDESIGN (www.loftdesign.nl). Met de oplevering van het nieuwe bezoekerscentrum aan de Oostvaardersplassen voor Staatsbosbeheer in 2014 werd de eerste stap gezet. Voor de PI Groep, in opdracht van Van der Wiel Planontwikkeling, werken wij op dit moment aan een verrassend zorgcomplex in Drachten.

 
BEURS EIGEN HUIS

Ook dit jaar zijn we weer aanwezig op de beurs Eigen Huis die op 20, 21 en 22 maart in de Jaarbeurs in Utrecht wordt georganiseerd. Wij beschikken over een beperkt aantal vrijkaarten voor twee personen. Wie het eerste komt, wie het eerste maalt (info@lofthome.nl). U treft ons aan in Stand E21.

 
KIJKMOMENT

Op zaterdag 16 mei organiseren wij van 11:00 tot 13:00 uur een kijkmoment in Veenendaal, de eerst gebouwde LOFTHOME in Nederland. U kunt zich aanmelden via info@lofthome.nl.

 
LOFTHOME | www.lofthome.nl | info@lofthome.nl

Aan- of afmelden voor de nieuwsbrief? Klik dan hier.