bericht #49 | september 2014  

RONDLEIDING HARDEMAN - VEENENDAAL
Vrijdag 12 september

Op vrijdag 12 september kunt u deelnemen aan een rondleiding door de productiefabrieken van Hardeman in Veenendaal, de bouwer van LOFTHOME en ook LOODSWONING.

Wij ontvangen u graag in de showroom van Hardeman vanaf 09:30 uur. Na een korte inleiding over ‘woningen met staalbouw’ wordt u door Alberto van de Berg van Hardeman rondgeleid. De rondleiding eindigt om 12:00 uur.

De adresgegevens sturen wij u na uw aanmelding toe: info@lofthome.nl.  

 
KIJKMOMENT ZATERDAG

Op zaterdag 4 oktober tussen 11:00 en 13:00 uur organiseren wij een kijkmoment in Veenendaal, de eerst gebouwde LOFTHOME in Nederland. Op een nog nader te bepalen datum in november organiseren wij een kijkmoment in De Kwakel of Rijswijk.

Aanmelden voor 4 oktober of november: info@lofthome.nl.

 
OOSTERWOLD
Betaalbare landelijke bouwkavels

Oosterwold ligt tien minuten van het Gooi en Almere en 25 minuten van Amsterdam, Utrecht en Amersfoort. In dit landelijk gelegen buitengebied realiseren wij in particulier opdrachtgeverschap met toegevoegde waarde (PO-PLUS) Hoeves en Lintbebouwingen met LOFTHOME (en ook Loodswoning, waaronder het project De Moestuin van Oosterwold). De grond is zelfvoorzienend, wij ontzorgen u met alle toegevoegde waarde (PLUS). Een voorbeeld: een landelijk gelegen bouwperceel tussen akkers, weilanden en bossen van 1800 m2 komt met alle toegevoegde waarde, dus gereed voor vestiging, op ongeveer € 90.000 (inclusief BTW en notaris). Informatie: info@woneninoosterwold.nl.

 
IMPRESSIE B&B LOFTHOME

 
LOFTHOME | www.lofthome.nl | www.lofthome.be | www.lofthome-haus.de

Aan- of afmelden voor de nieuwsbrief? Klik dan hier.