bericht #46 | april 2014  

KIJKMOMENTEN

Op 3 mei organiseren we van 11:00 tot 13:00 uur een kijkmoment in de recent opgeleverde platdak LOFTHOME (9x18 meter) in Nobelhorst in Almere.

Op 24 mei organiseren we van 11:00 tot 13:00 uur een kijkmoment in de onlangs opgeleverde zadeldak LOFTHOME in Munnekeburen (achter Kuinre op de grens van Friesland en Overijssel).

Aanmelden: info@lofthome.nl


druk bezoek kijkmoment in Lent op 12 april

 
LOFTHOME INCLUSIEF 2048 M2 GROND VANAF € 410.000

Oosterwold is een landelijk gebied tussen Almere en Zeewolde, op tien minuten van het Gooi, 20 minuten van Utrecht en 25 minuten van Amsterdam. In dit polderlandschap mag minimale (zelfvoorzienende) bebouwing ontstaan, op grote grondstukken om het gebied weids en open te houden. Ga voor informatie naar: www.woneninoosterwold.nl.

Prijsindicatie:
Een gemiddelde LOFTHOME van 8 x 16 meter INCLUSIEF een grondstuk van 2048 m2 met bestrating naar de kavel kost ongeveer € 410.000 (inclusief btw). Op een grondstuk van 3000 m2 ongeveer € 460.000.

 
OP NAAR ENERGIENEUTRAAL

'Als Nederland gas blijft invoeren, blijven we afhankelijk van andere landen. Van landen waarvan je niet voor 100% afhankelijk wilt zijn, zoals Rusland. Bij conflicten draaien de Russen de gaskraan dicht, dat hebben ze al meerdere keren gedaan en dat doen ze altijd op onwelgevallige momenten. Afhankelijk worden van Poetin vormt een zeer groot risico, kijk maar naar de huidige situatie in Oekraïne', aldus Jan Rotmans, hoogleraar duurzaamheid en transities in Eigen Huis Magazine (april 2014). Geheel onafhankelijk zijn van fossiele brandstoffen waarvan de prijzen blijven stijgen komt gestaag dichterbij. Met bijvoorbeeld PV-zonnepanelen of windmolens  en energiebesparende installaties zoals een zonneboiler, pelletkachel of warmtepomp. Het zal ook niet lang meer duren dat zonne-energie in schone en milieuvriendelijke batterijen kan worden opgeslagen. In principe kan dit al met een Nederlandse ontwikkeling, zeezout batterijen die volop worden uitgetest. Samen met De Groene Reus houden we de ontwikkeling voor u nauw in de gaten.

 
KEUZE VERDIEPINGSVLOER

In een LOFTHOME bieden wij de keuze uit drie verdiepingsvloeren:

  • staal, zo industrieel als mogelijk
  • betonnen kanaalplaten, die aan de onderzijde al dan niet worden afgewerkt
  • hout, met liggers en betimmering met Hollands hout van Staatsbosbeheer

 
LOFTHOME | www.lofthome.nl | www.lofthome.be | www.lofthome-haus.de

Aan- of afmelden voor de nieuwsbrief? Klik dan hier.