bericht #45 | maart 2014  

BEURS EIGEN HUIS BOUWEN

Op 21, 22 en 23 maart zijn wij aanwezig op de beurs EIGEN HUIS BOUWEN in de Jaarbeurs in Utrecht (Stand 10.F16). De beurs is van 10:00 tot 17:00 uur geopend. Wij beschikken over een beperkt aantal gratis toegangskaarten voor 2 personen. Op = Op. Mail ons via info@lofthome.nl met uw adresgegevens. Indien u voor 20 maart geen kaarten ontvangt, dan kunt u van deze kortingsregeling gebruik maken.

 
KIJKDAGEN

Op zaterdag 12 april organiseren wij van 11:00 tot 13:00 uur een kijkmoment in de opgeleverde LOFTHOME met zadeldak in Lent (Nijmegen).

Op zaterdag 3 mei organiseren bij van 11:00 tot 13:00 uur een kijkmoment in de opgeleverde LOFTHOME met platdak in Nobelhorst (Almere).

In mei zullen we ook een kijkmoment organiseren in de LOFTHOME bungalow in Lelystad (datum volgt).

Op afspraak organiseren we ook tussentijdse kijkmomenten in de eerste in 2011 opgeleverde LOFTHOME met zadeldak in Veenendaal.

Na aanmelding sturen wij u de adresgegevens toe: info@lofthome.nl

 
OOSTERWOLD MAAKT LANDELIJK WONEN
IN DE RANDSTAD BETAALBAAR

Recent zijn wij gestart met een landelijk wonen project in Oosterwold, direct over de Stichtse Brug bij Blaricum tussen Zeewolde en Almere. Op een locatie naast Golfbaan Almeerderhout en Villapark Vogelhorst. In een open polderlandschap met weiden, akkers en bomen. De overheid heeft een minimum aan bebouwing toegestaan, ook in relatie met stadslandbouw. Uitgangspunt is zelfvoorzienend wonen op grote landelijke kavels. Een kavel van 1800 m2 met een LOFTHOME daarop van bijvoorbeeld 7 x 14 meter zal ongeveer € 375.000 inclusief btw kosten. We starten de verkoop op 28 maart. Meer informatie: www.woneninoosterwold.nl.

 
BEELDEN RECENT GEREALISEERDE LOFTHOMES


bungalow Lelystad


zadeldak Lent (Nijmegen)

 

 
LOFTHOME | www.lofthome.nl | www.lofthome.be | www.lofthome-haus.de

Aan- of afmelden voor de nieuwsbrief? Klik dan hier.