bericht #44 | januari 2014  

De laatste maanden hebben wij LOFTHOMES opgeleverd in Bovenkarspel, Almere en Rijswijk.


Lofthome Bovenkarspel, 14 x 7,40 mtr

 
KIJKDAGEN

In het voorjaar organiseren we weer meerdere kijkmomenten in opgeleverde LOFTHOMES. Voor tussentijdse belangstelling kan ook een afspraak worden gemaakt voor een kijkje in de eerste opgeleverde LOFTHOME in Veenendaal.

zaterdag 12 april / 11:00u - 13:00u
Lent (Nijmegen), LOFTHOME met zadeldak

zaterdag 3 mei / 11:00u - 13:00u
Almere (Nobelhorst), LOFTHOME met platdak

Aanmelden: info@lofthome.nl

 
RICHTPRIJSBEREKENING VEREENVOUDIGD

Elke LOFTHOME komt naar persoonlijke wensen en onder architectuur tot stand. De intake vindt bij BKVV architecten plaats. Zij vertalen de persoonlijke wensen naar het ontwerp. Tot voorkort berekenden zij ook de richtprijs. Dit proces is vereenvoudigd. Op grond van de wensen en behoeften die in het gesprek met BKVV naar voren komen, wordt nu de richtprijs door Hardeman Systeembouw, de bouwer van LOFTHOME, opgemaakt. Overleg over de prijsvorming en details kunnen vervolgens direct met Hardeman worden overlegd. Hiermee bereiken we nog meer snelheid en duidelijkheid.

 
HOLLANDSHOUT VAN STAATSBOSBEHEER

Wij verwerken, na de goede ervaring met het nieuwe informatiecentrum aan de Oostvaardersplassen dat wij afgelopen zomer voor Staatsbosbeheer opleverden, in LOFTHOMES HollandsHout van Staatsbosbeheer. De nieuwe website hieromtrent is onlangs operationeel geworden. Ook Sander van Veen, architect van LOFTHOME, geeft via video zijn visie: www.hollands-hout.com/video.php. 
ROTTEVALLE

In Rottevalle, op korte afstand van Drachten, zijn twee prachtige woonwerk-kavels van elk ongeveer 2500m2 beschikbaar gekomen, afgestemd op beroep aan huis en voor ambachtelijke bedrijven met een bedrijfswoning. Betaalbare kavels voor een LOFTHOME Special. Belangstelling: a.bosma@vanderwiel.nl.

 

 
LOFTHOME | www.lofthome.nl | www.lofthome.be | www.lofthome-haus.de

Aan- of afmelden voor de nieuwsbrief? Klik dan hier.