bericht #40 | augustus 2013  

ROTTERDAM KIJKMOMENT 7 SEPTEMBER

Zaterdag 7 september organiseren we van 12:00 tot 14:00 uur een kijkmoment in de in dit voorjaar opgeleverde LOFTHOME met zadeldak in Rotterdam (nabij Zestienhoven). Na aanmelding sturen we u de adresgegevens toe.
 
Aanmelden: info@lofthome.nl

 
LELYSTAD BUNGALOW KIJKMOMENT 5 OKTOBER

Zaterdag 5 oktober organiseren we van 12:00 tot 14:00 uur een kijkmoment in de bungalow in De Groene Velden die in september wordt opgeleverd.

Aanmelden: info@lofthome.nl

 
MEERGENERATIEWONEN MET FAMILIE OF VRIENDEN
de rol van burgers en gemeenten

De rijksoverheid wil dat mensen langer zelfstandig blijven wonen, terwijl de meeste woningen daar niet op ingericht zijn. De verschuiving van allerlei zorgtaken van de overheid naar burgers, in relatie tot wonen, zal grote impact op onze maatschappij hebben. Nieuwe woonconcepten richting samen leven met familie of vrienden zullen daarom ook ontstaan. LOFTHOME heeft hierover een diepgaand artikel geschreven waarin de materie vanuit verschillend perspectief wordt belicht. Wat betekent langer zelfstandig blijven wonen werkelijk en hoe zou dit met nieuwe woonconcepten kunnen? Welke rol nemen gemeenten bij de grondverwerving in? LOFTHOME ondersteunt families en vrienden die LOFTHOME omarmen bij het proces naar meergeneratiewonen.
 
Klik hier voor het artikel.

 
LOFTHOME INTERIEURADVIES
bij woonwarenhuis NIJHOF BAARN

In mei zijn we een samenwerking aangegaan met woonwarenhuis NIJHOF BAARN. Kopers van een LOFTHOME krijgen een dag gratis interieuradvies van een stylist van Nijhof.
 
Klik hier voor het leaflet.

 
 

Nobelhorst, Almere

 
LOFTHOME | www.lofthome.nl | www.lofthome.be | www.lofthome-haus.de

Aan- of afmelden voor de nieuwsbrief? Klik dan hier.