bericht #39 | augustus 2013  

KIJKMOMENT 7 SEPTEMBER ROTTERDAM

Op zaterdag 7 september organiseren we van 12:00 tot 14:00 uur een kijkmoment in de in het voorjaar opgeleverde LOFTHOME in Rotterdam (nabij Zestienhoven). Na aanmelding sturen we u de adresgegevens toe.
 
Aanmelden kan via info@lofthome.nl.

 
STAAL, GLAS EN HOUT

In september wordt Buitencentrum Oostvaardersplassen geopend, het nieuwe bezoekerscentrum van Staatsbosbeheer nabij Lelystad. Een samenwerkingsproject met Van der Wiel Planontwikkeling. In het gebouw, in feite een vergroot LOFTHOME woonhuis van 12 x 30 meter, is veel hout van Staatsbosbeheer verwerkt. Interieur: berken ecoplex beplatingen, douglas vloerbalken en eiken vloeren. Exterieur: larikshout voor terras en gevels. Voor de houtverwerking in onze woningen zijn we een samenwerking met Staatsbosbeheer aangegaan, voor gecertificeerd Hollands Hout  van dichtbij, uit de Nederlandse bossen. In onze nieuwsbrief in september komen we hierop terug.


Buitencentrum Oostvaardersplassen in aanbouw

 
LOFTHOME KANIS

De brochure van de LOFTHOMES in Kanis (tussen Breukelen en Woerden in Het Groene Hart), een samenwerkingsproject met TIMPAAN, komt in september beschikbaar. Belangstelling voor dit project: info@lofthome.nl.

 
LOFTHOME | www.lofthome.nl | www.lofthome.be | www.lofthome-haus.de

Aan- of afmelden voor de nieuwsbrief? Klik dan hier.