bericht #37 | mei 2013  

SAMENWERKING LOFTHOME EN NIJHOF

LOFTHOME is een bijzondere samenwerking aangegaan met Nijhof Bouw en Woonwaren in Baarn, het grootste woonoriëntatie en -inspiratiecentrum van Nederland. Nijhof, met 500 parkeerplaatsen en een La Place restaurant, biedt 20.000 m2 aan ideeën op gebied van keukens, sanitair, verlichting, inbouwkasten, stoffering, meubilair en nog veel meer. Elke opdrachtgever van een LOFTHOME krijgt 1 dag (gratis) interieuradvies van een stylist van Nijhof. In het najaar organiseren Nijhof en LOFTHOME een presentatie over 'innovatieve architectuur met glas en staal'. Wij houden u op de hoogte.
 
Informatie: http://www.nijhofbaarn.nl/nieuws/samenwerking-nijhof-en-lofthome

 
LOFTHOME IN HET GROENE HART

Binnenkort start Timpaan met de verkoop van kavels waarop LOFTHOMES gebouwd mogen worden, midden in Het Groene Hart. De woningen worden gerealiseerd op een prachtig gelegen landelijke locatie aan water met uitzicht op blijvend groen, in het dorpse en rustige Kanis - op slechts 10 tot maximaal 30 autominuten van Woerden, Maarsen, Breukelen of Utrecht.
De kavelgroottes bedragen ongeveer 350 m2, er mogen LOFTHOMES met de maximale afmetingen van 8 x 16 meter op worden gebouwd.
 
Nu al belangstelling? Vul dan het interesseformulier in: http://www.timpaan.nl/projecten/kanis-kamerik

 
OPEN HUIS

Op zaterdag 29 juni organiseren wij van 12:00 - 14:00 uur een Open Huismoment in een 9 x 13 meter LOFTHOME in Almere Poort. De woning is semicasco opgeleverd en door de bewoners zelf, met een zeer industrieel karakter, afgebouwd.
 
Aanmelden kan via: info@lofthome.nl

 
ONTWERP VOOR THAILAND

In opdracht en samenwerking met Veldkamp & Partners heeft BKVV architecten een speciale LOFTHOME voor Thailand ontworpen. De woningen worden aan de lokale klimaatomstandigheden aangepast en met regionale materialen (hout) en bouwers gerealiseerd. Het project zal in Chiang Mai starten, in het noorden van Thailand. In zeer waterrijke (delta)gebieden kunnen de LOFTHOMES ook op palen worden gebouwd.    
 
Informatie: www.veldkamppartners.nl

 
BENELUX TROFEE THERMISCH VERZINKEN

Op 30 mei vindt in Dierenpark Planckendael in België de bijeenkomst 'Benelux Trofee voor Thermisch Verzinken' plaats, rond het thema creatieve en innovatieve toepassingen van thermisch verzinkt staal. Sprekers zijn Dieter Blok, één van de BKVV architecten van LOFTHOME, en Dirk Weynants, interieur- en meubelontwerper.
 
Informatie: http://www.zinkinfobenelux.com/nl/bttv-trofee

 

LOFTHOME | www.lofthome.nl | www.lofthome.be | www.lofthome-haus.de
 
Aan- of afmelden voor de nieuwsbrief? Klik dan
hier.