bericht #36 | april 2013  

LOFTHOME Speciaal Project
INFOCENTRUM OOSTVAARDERSPLASSEN

Na een competitie met drie andere organisaties heeft Van der Wiel Planontwikkeling (Drachten) in samenwerking met LOFTHOME van Staatsbosbeheer de opdracht gekregen het bezoekerscentrum aan de Oostvaardersplassen te realiseren. Het centrum wordt in september opgeleverd, ongeveer gelijktijdig met de première van de bioscoopfilm 'De Nieuwe Wildernis' die in de ongeveer 6000-hectare grootte Oostvaardersplassen wordt gefilmd. Het centrum is als het ware een vergroot en energiezuinig demontabel LOFTHOME; duurzame materialen vormen een belangrijk aspect. We houden u van de bouw op de hoogte en zullen in de nazomer in het centrum een bijeenkomst organiseren. Klik hier voor meer informatie over de Oostvaardersplassen.                                                                          eerste paal 8 april

 
OPEN HUISMOMENTEN IN NEDERLAND EN BELGIË

Op zaterdag 20 april organiseren wij van 12:00 - 14:00 uur een Open Huismoment in een 9 x 20 meter LOFTHOME in Peize (ongeveer 10 km onder Groningen).

Op zaterdag 27 april zijn we aanwezig op de OPEN DAG NOBELHORST in Almere. Een grootse manifestatie over zelf bouwen, kant-en-klaar kopen, huren en ondernemen in het nieuwe stadsdorp van Almere, vlak bij de Stichtse Brug en naast Golfclub Almeerderhout. Tijdens de bouwmanifestatie vinden tal van evenementen plaats. Meer weten: www.nobelhorst.nl

Regelmatig mogen we belangstellenden uit België in ons LOFTHOME INFOCENTRUM in Veenendaal (NL) ontmoeten. Voor een tussentijds kijkje kunnen wij een momentje in de LOFTHOME in Sijsele (Damme) arrangeren (zadeldak met een oppervlak van 7 x 14 meter). Klik hier voor meer foto's.

Aanmelden open huismomenten: info@lofthome.nl of info@lofthome.be.


  Sijsele

 
LOFTHOME IN ROTTERDAM OPGELEVERD

De 9 x 17,7 meter LOFTHOME in Rotterdam is 10 april opgeleverd. Klik hier voor foto's. De eerste palen van nieuwe woningen in Utrecht, Lelystad, Nijmegen en Almere worden in april en mei geslagen.

 

LOFTHOME | www.lofthome.nl | www.lofthome.be | www.lofthome-haus.de
 
Aan- of afmelden voor de nieuwsbrief? Klik dan
hier.