bericht #34 | februari 2013  
 

INFORMATIEDAG 9 MAART

Op zaterdag 9 maart bent u voor informatie en advies welkom bij Hardeman Staalbouw in Veenendaal en/of vanaf 13:30 uur bent u ook van harte welkom in de eerst gebouwde LOFTHOME in Nederland (afstand ongeveer 5 kilometer van Hardeman Staalbouw). Klik hier voor de PDF met meer informatie. Graag aanmelden via info@lofthome.nl of info@lofthome.be.

In het voorjaar organiseren wij meerdere Open Huisdagen in LOFTHOMES die onder andere zijn gebouwd in Peize (nabij Groningen), Bergen NH, Den Hoorn (nabij Delft) en in België. Uw interesse in een Open Huisdag kunt u al kenbaar maken via info@lofthome.nl of info@lofthome.be

 
BEURS EIGEN HUIS (VER)BOUWEN

LOFTHOME is deelnemer aan de beurs Eigen Huis (ver)Bouwen in de Jaarbeurs in Utrecht op 15, 16 en 17 maart: stand A19. We hebben een aantal vrijkaarten ter beschikking: info@lofthome.nl (op=op). Klik hier voor de beursinformatie.

 
MEET & GREET DEN HAAG

Op vrijdag 29 maart is LOFTHOME deelnemer op het bouwkavelevenement Meet & Greet dat tussen 17:00 en 21:00 uur in het Atrium van het Stadhuis Den Haag wordt georganiseerd. Klik hier voor meer informatie.

 
DUITSE WEBSITE ACTUEEL

De website van LOFTHOME in Duitsland is sinds kort actueel. We starten in samenwerking met Duitse aannemers en vertegenwoordigers in Nordrhein Westfalen, Niedersaksen en Rheinland, het grensgebied aan Nederland en België.

Website: www.lofthome-haus.de.

 
LOFTHOME BROCHURE 2013

De 40-pagina dikke LOFTHOME brochure is begin maart gereed. Op de beurs in Utrecht ligt deze voor u klaar.

 

LOFTHOME | www.lofthome.nl | www.lofthome.be | www.lofthome-haus.de
 
Aan- of afmelden voor de nieuwsbrief? Klik dan hier.