bericht #33 | januari 2013  
 

STEDELIJK MUSEUM EN LOFTHOME GENOMINEERD

De uitbreiding van het Stedelijk Museum Amsterdam en het project LOFTHOME zijn genomineerd voor de Co-Creation Award 2013. De jury was onder de indruk van de mate van samenwerking en de knappe presentaties die beide teams hebben geleverd. Op 7 februari 2013 wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens de internationale materiaalbeurs Material Xperience in Utrecht. Klik hier voor meer informatie.

 
STRUCTUUR BELGIË GEWIJZIGD

Met ingang van 1 januari 2013 hebben wij de organisatiestructuur van LOFTHOME in België gewijzigd en de website aangepast. Casco LOFTHOMES worden nu rechtstreeks vanuit Nederland geleverd in een samenwerking van BKVV architecten, een Belgische architect en Hardeman Bouw. Zie de vernieuwde website: www.lofthome.be. Voor meer informatie kunt u ons bereiken via info@lofthome.be.

 
BOERENSCHUUR BLIJKT DUURZAME GEZINSWONING

Bouwkavels (december 2012) schreef een interessant artikel over het Buurtschap Harnas Molen (Den Hoorn, gemeente Midden-Delfland) met in het middelpunt de LOFTHOME van het gezin Annemie Brinkman en Matthijs Beke. Klik hier voor het artikel.

 
LOFTHOME IN ARCHIPENDIUM 2013

Jaarlijks verschijnt het Archipendium, de internationale architectuurkalender met per dag een foto en omschrijving van een woning. LOFTHOME is dit jaar met de woning in Katwijk op de datum 30 december 2013 in het Archipendium opgenomen. De kalender is een uitgave van Archimappublishers in Berlijn (www.archi-maps.com).

 
OPLEVERING EN IN AANBOUW


Opgeleverd: LOFTHOME in Peize (nabij Groningen). Klik hier voor meer foto's. In het voorjaar organiseren we in deze woning een kijkdag.

 
In aanbouw: LOFTHOME in Bergen NH (amerikaans eiken buitenbekleding). Klik hier voor meer foto's. In het voorjaar organiseren we in deze woning een kijkdag.

 
In aanbouw: LOFTHOME in Rotterdam. In het voorjaar organiseren we in deze woning een kijkdag.

 

LOFTHOME  |  www.lofthome.nl  |  info@lofthome.nl
 
Aan- of afmelden voor de nieuwsbrief? Klik dan hier.