bericht #31 | december 2012  
 

VEEL AANDACHT VOOR DE LOFTHOME KUBUS

Het informatiemagazine Kavel&Huis (uitgave november/december 2012) heeft tien pagina's aandacht besteed aan de kubuswoning nabij Utrecht. Redacteur en fotograaf Peter Muller: "… LOFTHOME is er in geslaagd om met de beproefde industriële bouwmaterialen van Hardeman maar liefst zeven 'levels' te creëren en zo een uiterst transparant en charmant leefklimaat af te leveren, van waaruit je overal contact met je omgeving houdt ...". Het artikel is met 22 foto's rijk geïllustreerd.

Meer over het magazine: www.interdijk.nl/kavelenhuis

  
INLEIDING OVER STAALBOUW VERSUS LOFTHOME
 
Op vrijdag 18 januari 2013 vindt bij Hardeman in Veenendaal, de bouwer van LOFTHOME, een inleiding met een filmpresentatie plaats over staalbouw versus architectuur en LOFTHOME. De inleiding start om 09:30 uur en wordt afgesloten met een rondleiding door de fabrieken van Hardeman. Aanmelding: info@lofthome.nl.

 
ONTWIKKELINGEN

LOFTHOME is afgelopen maand gestart met de bouw van een zadeldakwoning in Rotterdam. De LOFTHOME in Peize (Groningen) is intussen opgeleverd. In het voorjaar 2013 organiseren we hierin een open dag. Met de bouw van LOFTHOMES in Lelystad (bungalow in de Groene Velden) en Almere (platdak in Nobelhorst) wordt spoedig gestart. In de Groene Velden zijn nog een aantal kavels van 5000m2 beschikbaar tegen zeer concurrerende prijzen (klik hier (pdf) voor meer informatie). De woning in Bergen-NH (geheel houten dakgevelbedekking) wordt in februari opgeleverd. Binnenkort wordt ook in samenwerking met Timpaan een landelijk LOFTHOME project in Kanis bij Woerden opgestart. Begin 2013 wordt eveneens aanvang gemaakt met de bouw van meerdere LOFTHOMES in België.
 

 
VEGHELS BUITEN
 
Op 23 november is de ontwikkeling van VeghelsBuiten officieel gestart. Een boerenlandschap in de driehoek Nijmegen, Eindhoven en Den Bosch. Het woongebied wordt in erven opgedeeld.  Dieter Blok, één van de architecten van LOFTHOME, heeft het woonconcept aan het superteam van VeghelsBuiten gepresenteerd. Men is enthousiast, LOFTHOME past volkomen in de beeldkwaliteit die men aan de woningen stelt. Klik hier voor meer informatie over de kavels.

 
NIEUWBOUW GOEDKOPER DAN BESTAANDE BOUW

Kopers die kiezen voor een nieuwbouwwoning zijn financieel veelal goedkoper uit dan kopers van bestaande woningen. Dit blijkt uit een onderzoek van ondertzoeksbureau RIGO dat is uitgevoerd in opdracht van de NEPRON. Klik hier voor de publicatie (pdf).

 
AANVAARDING OPDRACHTEN

 
LOFTHOME is een internationaal geregistreerd merk. In een hechte samenwerking tussen BKVV architecten, Hardeman Bouw en LOFTHOME heeftt het woonconcept gestalte gekregen. Binnen dit tripartiet vindt de productontwikkeling, design en engineering van duurzame woningen op basis van staalbouw plaats. Intussen is er veel kennis en kunde opgedaan. Regelmatig worden we door externe architecten en bouwbedrijven benaderd met de vraag voor realisatie van hun woningen, vaak ontwerpen die uiterlijk grote gelijkenis met ons woonconcept vertonen. Deze opdrachten honoreren we niet. Het tripartiet richt zich uitsluitend op de realisatie van LOFTHOMES voor particuliere opdrachtgevers, wooncorporaties en ontwikkelaars.

 

LOFTHOME  |  www.lofthome.nl  |  info@lofthome.nl
 
Aan- of afmelden voor de nieuwsbrief? Klik dan hier.