bericht #30 | oktober 2012  
 

KIJKDAG

Op 6 oktober mochten we weer zo'n 80 belangstellenden op de kijkdag verwelkomen. De eerstvolgende kijkdag organiseren we in het voorjaar van 2013. Eerder kijken? Dat kan ook. Het LOFTHOME INFOCENTRUM is nu operationeel. Regelmatig zullen we hier lezingen over de achtergronden van LOFTHOME organiseren, gekoppeld aan een bedrijfsbezoek aan de fabrieken van Hardeman in Veenendaal (de bouwer van LOFTHOME) en aan de kijkwoning. Belangstelling: info@lofthome.nl (ook voor individuele presentaties op afspraak).

 
ARCHITECTUURGUIDE NESSELANDE WATERWIJK ROTTERDAM

LOFTHOME is opgenomen in de Architectuurguide voor de 170 kavels van Nesselande Waterwijk Rotterdam. Het boek wordt tijdens de beurs Eigen Huis Bouwen in Rotterdam gelanceerd. LOFTHOME wordt eveneens bij meerdere kavelprojecten gemeld. Klik hier voor de informatie.

 
ACTUELE FOTO'S LOFTHOME KUBUS LEIDSCHE RIJN

Afmetingen 10x10x10 meter, 1000 m3 met meerdere vrije etages.

Klik hier voor meer foto's.

 
EIGENSCHAPPEN LOFTHOME

Staalbouw heeft andere kenmerken dan houtskeletbouw en ook weer andere dan bouwen met steen. Elke bouwmethodiek heeft bijzondere eigenschappen. De eigenschappen van staalbouw hebben we verwoord in Eigenschappen LOFTHOME. Klik hier voor de Pdf.

 
VPRO TEGENLICHT: POWER TO THE PEOPLE

Op 8 oktober zond de VPRO de 45-minuten durende documentaire 'Power to the People' uit, van consument naar producent. Van energievoorziening tot verzekering, alles wordt kleinschalig lokaal. Het revolutionaire antwoord op de wereld van multinationals met als voorbeeld het Deense eiland Samsø. Ook in Nederland wordt zelfvoorziening steeds belangrijker door stijgende energieprijzen. De nieuwe locatie Oosterwold in Almere gaat bijvoorbeeld al geheel van zelfredzaamheid uit. Ga voor de documentaire naar Uitzending Gemist: http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1294724
 

LOFTHOME  |  www.lofthome.nl  |  info@lofthome.nl
 
Aan- of afmelden voor de nieuwsbrief? Klik dan hier.