bericht #26 | juni 2012  
 

KUBUS IN COBOUW

In het bouwvakblad COBOUW stond op 30 mei een artikel over de LOFTHOME kubus in Leidsche Rijn. Klik hier voor de Pdf.

 
LOFTHOME OP TWITTER EN FACEBOOK

LOFTHOME is nu ook actief op Twitter en Facebook.
www.twitter.com/LofthomeNL
www.facebook.com/LofthomeNL

 
KIJKDAG 9 JUNI - DEN HOORN

Op zaterdag 9 juni organiseren we van 11:00-14:00 uur een Kijkdag in de zadeldakwoning van de familie Beke & Brinkman in Den Hoorn naast Delft.
 
Aanmelden: info@lofthome.nl (na ontvangst van uw mail sturen we u de adresgegevens toe).

 
OPLEVERING LOFTHOME IN CUYCK

De LOFTHOME van de familie Fekkes in Cuyck wordt deze maand opgeleverd. Een zadeldakmodel in de grootte van 9 x 11 meter.
Binnenkort start de bouw van een LOFTHOME in Peize nabij Groningen (9 x 20 meter).

 
DAG VAN DE ARCHITECTUUR - 23 JUNI

In Veenendaal doet LOFTHOME met de woning aan de Zandheuvelweg mee aan Dag van de Architectuur op zaterdag 23 juni aanstaande. De woning is van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Om 11:00 en om 14:00 uur wordt in de woning een inleiding gehouden over 'LOFTHOME - Bouwen met Staal en Glas'. Iedereen is welkom.
 
Mail voor de adres- en routegegevens: info@lofthome.nl 
 
Klik hier voor meer informatie over Dag van de Architectuur in Veenendaal.

 
UNIEKE LOCATIE TUSSEN ROTTERDAM, DELFT EN DEN HAAG

Vrijstaand wonen en werken tussen Delft, Den Haag en Rotterdam, met de rust van het platteland, dat is voor ondernemers - van ZZP'ers tot regionale dienstverleners of ambachtelijk bedrijven - mogelijk in Maaslandse Dam. De locatie ligt tussen Maasland en Schipluiden in een groene en waterrijke omgeving, midden in het polderlandschap van Midden-Delfland. Het gebied is de Nederlandse hoofdstad van het wereldwijde Cittaslow-netwerk (www.cittaslow-nederland.nl). Wij hebben - in nauwe samenwerking met Noordam Makerlaardij in De Lier - de mogelijkheid gekregen in 'groene kamers' één of meerdere LOFTHOMES te realiseren.
 
Meer informatie over de locatie en mogelijkheden:
arjen@noordam-makelaardij.nl - info@lofthome.nl - www.maaslandsedam.nl

 
VERANDERINGEN HYPOTHEEKVERLENING

Hypotheekverlening verandert drastisch. Zoals nu in het Lenteakkoord opgenomen vallen hypotheken - afgesloten voor 1 januari 2013 - nog onder het oude aflossingsvrije regime met recht op belastingaftrek van de rente. Bovendien kunnen kosten eventueel worden meegefinancierd (maximaal tot 106%). Vanaf 1 januari 2013 stopt de aflossingsvrije hypotheek en kan er minder worden geleend (100% op basis van de waarde van het huis, bij nieuwbouw dus altijd 100%). De hypotheekrente blijft aftrekbaar mits de koper binnen een looptijd elk jaar een deel van de schuld aflost.

 
LOFTHOME  |  www.lofthome.nl  |  info@lofthome.nl
 
Aan- of afmelden voor de nieuwsbrief? Klik dan hier.