bericht #25 | mei 2012  
 

KIJKDAGEN APRIL: HOGE OPKOMST BELANGSTELLENDEN

In april vonden twee Kijkdagen plaats: Veenendaal (zadeldak) en Leidsche Rijn (kubus). In totaal mochten wij meer dan 170 belangstellenden ontvangen.


  kubus Leidsche Rijn

 
KIJKDAG ZATERDAG 9 JUNI IN DEN HOORN (ZUID HOLLAND)

Recent werd een LOFTHOME (8 x 16 meter) in Den Hoorn (nabij Delft) opgeleverd. Op 9 juni van 11:00 - 14:00 uur mogen we de woning aan belangstellenden tonen. Mail ons indien u belangstelling heeft: info@lofthome.nl. Het adres en de route sturen we u daarna op.


  De trotse eigenaren met een LOFTHOME taart

 
DAG VAN DE ARCHITECTUUR 23 JUNI VEENENDAAL

Op 23 juni vindt de Dag van de Architectuur plaats. De LOFTHOME in Veenendaal wordt die dag van 10:00 - 16:00 uur opengesteld. Om 11:00 uur en 14:00 uur wordt een inleiding over 'LOFTHOME - bouwen met staal en glas' gegeven. Mail ons indien u hiervoor belangstelling heeft: info@lofthome.nl

 
LANDELIJK WONEN IN DE RANDSTAD

In een landelijk en bosrijk gebied in het noorden van Lelystad (De Groene Velden) zijn drie ruime kavels van elk 5.000m2 voor LOFTHOME beschikbaar gekomen. Op elke kavel mag een LOFTHOME van maximaal 750 m3 worden gebouwd en bijgebouwen voor werk of liefhebberij zijn toegestaan. De grondprijs bedraagt slechts € 95,00 per m2.
 
Klik hier voor meer informatie.

 
KIJKWONING MOEN IN BELGIË GEREED

LOFTHOME België heeft zijn Kijkwoning gereed: zadeldak, 8 x 14 meter, 3-verdiepingen. De eerste Kijkdagen worden op 13, 19 en 20 mei georganiseerd. Vanaf juni elke week.
 
Klik hier voor informatie.


 

 
LOFTHOME  |  www.lofthome.nl  |  info@lofthome.nl
 
Aan- of afmelden voor de nieuwsbrief? Klik dan hier.