bericht #21 | december 2011   
 

VRUCHTBAAR JAAR

Ondanks de crisis in de woningmarkt was 2011 voor LOFTHOME een vruchtbaar jaar. Artist impressions zijn op meerdere locaties in Nederland in realiteit omgezet. Op dit moment zijn er weer drie woningen in aanbouw, waaronder de eerste kubus in Leidsche Rijn, en zijn meerdere woningen in bouwaanvraag. Elk LOFTHOME is anders en heeft vanuit de LOFTHOME-waarden van veel zelf indeelbare, energiezuinige open ruimte een eigen karakter. In België is op dit moment een demowoning in aanbouw en start binnenkort ook de bouw van een aantal LOFTHOMES vanuit het compleet instapklaar principe. Begin 2012 zullen wij ons productpakket uitbreiden (casco, basic en special) waarmee de keuzevrijheid van LOFTHOME nog meer wordt vergroot. Tenslotte, tijdens de Kijkdagen mochten we al bijna 400 belangstellenden ontvangen. In het voorjaar krijgen de Kijkdagen - en ook fabrieksbezoeken - bij co-creatiepartner en bouwer Hardeman een vervolg.


Freddy Dubuqouy (zaakvoerder) en Geert de Clercq                 bouw LOFTHOME Midden-Delfland
van LOFTHOME België

 
JAARBOEK DROOMHUIZEN 2012

Met een 4-pagina artikel is LOFTHOME opgenomen in het Jaarboek DROOMHUIZEN 2012. Centraal staat in het artikel de woning van de familie Brouwer in Almere Poort. Het interieur ervan wordt grotendeels door Henk Brouwer zelf afgebouwd. Klik hier voor het artikel.

 
WELSTAND WORDT AFGESCHAFT

Gemeente worden zeer waarschijnlijk vanaf 1 januari 2013 niet meer verplicht een welstandscommissie in te stellen. Hiermee krijgt de woonconsument meer vrijheid van wonen, meer vrijheid om woonidealen te realiseren. Eenvormigheid in architectuur, dus meer van hetzelfde, zal daardoor drastisch afnemen en de speelsheid van woningen in wijken zal toenemen. Gezegd moet worden dat LOFTHOME tot op heden door welstandscommissies goed wordt gewaardeerd. Men is gecharmeerd van het woonconcept - gebaseerd op landelijke schuren en stallen - en het architectonische niveau ervan. Welstandsnota's en beeldkwaliteitplannen welke baksteen en dakpannen voorschrijven worden regelmatig door de welstand opzij geschoven.

 
De co- creatiepartners van LOFTHOME: BKVV architecten, Hardeman Constructie & Bouw en LOFTHOME Projecten, wensen u mooie en vredige Kerstdagen en een voorspoedig en gezond 2012 toe.

 
LOFTHOME  |  T 06 - 53 26 60 29  |  www.lofthome.nl  |  info@lofthome.nl
 
Aan- of afmelden voor de nieuwsbrief? Klik dan hier.