bericht #19 | september 2011   
 

KIJKDAGEN 8 OKTOBER EN 12 NOVEMBER
 
De eerstvolgende Kijkdagen worden op zaterdag 8 oktober en zaterdag 12 november in Veenendaal tussen 11:00 – 14:30 uur georganiseerd. Na aanmelding sturen we u het bezoekadres en de routebeschrijving toe. Aanmelden: info@lofthome.nl

 
WEBSITE LOFTHOME-PROJECTEN ACTUEEL
 
Naast particulier opdrachtgeverschap (PO) wordt LOFTHOME ook in collectief particulier opdrachtgeverschap (CPO) en in ontwikkeling met derden gerealiseerd. Dit soort van projecten nemen gestaag toe. Voor meer helderheid hebben we een overzichtelijke projectenwebsite opgezet. Per provincie vindt u op deze site informatie over lopende (en nabije) LOFTHOMEprojecten: www.lofthome-projecten.nl.

 
ONDERZOEK VERENIGING EIGEN HUIS
 
Bouwbedrijven leveren nieuwbouwwoningen vaak zo uitgekleed op, dat bijna iedereen extra betaalt voor heel normale voorzieningen. Dat blijkt uit een recent onderzoek van Vereniging Eigen Huis (VEH). Zo kost het vaak 460 euro extra voor een vaatwasseraansluiting, 500 euro voor opschuiven van een gootsteenafvoer of 213 euro voor het lager plaatsen van een wandcontactdoos. De klant voelt zich bekocht, aldus VEH. Klik hier voor het persbericht van de VEH.
 
In principe kent LOFTHOME geen meerwerk omdat het geen catalogus- of prospectuswoning is. Het woonconcept past zich volledig in het ontwerp aan de individuele wensen van de toekomstige bewoners aan. Dit geldt niet alleen voor de maatvoering van hoogte, breedte en lengte, overstek, lage of hoge gootlijnhoogte, maar ook voor de plaatsing van stopcontacten, schakelaars en allerlei andere gewenste woonvoorzieningen. Tijdens het ontwerpproces worden de kosten voortdurend transparant gemaakt.
 
Op de LOFTHOME website hebben we een aantal modellen geplaatst (L, XL, XLL) die een goede indruk geven van een mogelijke maatvoering en de daaraan gekoppelde kosten. De prijzen zijn louter indicatief omdat iedereen eigen wensen heeft voor wat betreft mogelijke wanden, extra sanitaire voorzieningen, keuken et cetera. De kosten hiervan zijn vanzelfsprekend niet in de indicatieve kosten opgenomen.

 
NIEUWE FOTO'S INTERIEUR LOFTHOME KATWIJK

 
LOFTHOME  |  T 06 - 53 26 60 29  |  www.lofthome.nl  |  info@lofthome.nl
 
Aan- of afmelden voor de nieuwsbrief? Klik dan hier.