bericht #18 | augustus 2011   
 

ALLES OVER DAMPOPEN OF DAMPDICHT BOUWEN
 
Regelmatig worden wij geconfronteerd met de vraag of LOFTHOME overal mag worden gebouwd en wat de betekenis is van de hoge isolatiegraad van het zogenaamde dampdichte woonconcept. Klik hier voor onze uitgebreide notitie Woningbouw met Staal waarin de voordelen van dampdicht of dampopen bouwen worden gepresenteerd.

 
LOFTHOME 9 x 14 METER BROCHURE
 
Op onze website tonen wij met zadeldak en als kubus drie modellen: L, XL en XXL. De modellen zijn vooral bedoeld als indicatie voor de prijs- en van de basismaterialen. In het INFOBULLETIN 2011 dat ook op de site staat wordt hierover veel achtergrondinformatie gegeven. In de praktijk wijken alle eerste gebouwde LOFTHOMES op basis van klantenwensen van de op de site getoonde maatvoering af. Daarnaast is de afbouw van wanden, sanitair en keuken zeer verschillend . De eerste LOFTHOMES zijn als casco opgeleverd (men doet of regelt zelf de afbouw) of men geeft voor de afbouw opdracht aan Hardeman, de bouwer van LOFTHOME. Hoe dan ook, men is hier vrij in. De bouwtekeningen tot en met de bouwaanvraag worden altijd in samenwerking met BKVV architecten gemaakt en verzorgd. Vaak krijgen we de vraag ‘wat gaat een LOFTHOME extra kosten’? Dit is uiteraard afhankelijk van de wensen die men heeft. De een wil vloerverwarming, de ander gaat akkoord met de standaard voorziene verwarming en ventilatie. De een wil veel muren met inpandige inbouwkasten, de ander wil alles sober. Dan de vraag ‘wel of geen zonlamellen’ of ‘een bescheiden of zeer uitgebreide luxe badkamer’? In het algemeen moet men rekening houden met een opslag van minimaal 20% op de LOFTHOME-kosten. Bij zelfafbouw ligt dit percentage uiteraard lager.
 Ter verduidelijking heeft BKVV architecten een LOFTHOME brochure van een woning van 9 x 14 meter gemaakt. Klik hier en u kunt zich nog een duidelijker beeld vormen. Maar het beste beeld krijgt u, indien u een bouwkavel bezit of in optie heeft, een geheel vrijblijvend gesprek te arrangeren met de architecten via: info@lofthome.nl
 
 

 

 
LOFTHOME  |  T 06 - 53 26 60 29  |  www.lofthome.nl  |  info@lofthome.nl
 
Aan- of afmelden voor de nieuwsbrief? Klik dan hier.