bericht #17 | juli 2011   
 

KIJKDAGEN EEN GROOT SUCCES
 

Afgelopen weekend zijn de eerste kijkdagen afgesloten. Op vrijdag 8 juli bovendien met een rondleiding door de fabrieken van Hardeman Bouw. De belangstelling was groot. In totaal mochten we gedurende vier dagen bijna 300 geïnteresseerden voor LOFTHOME verwelkomen.
 
In het najaar organiseren we weer twee kijkdagen in Veenendaal met inleidingen over 'Lofthome versus bouwen met staal' - wederom op een vrijdag ook weer een rondleiding door de fabrieken van Hardeman. Op verzoek organiseren we ook kijkmomenten. Heeft u belangstelling voor een kijkdag of kijkmoment: info@lofthome.nl.
 

 
LOFTHOME IN BLARICUM EN LELYSTAD
 
De eerste belangstellenden voor een LOFTHOME in Warande in Lelystad (maximaal negen) en De Blaricummermeent in Blaricum (drie LOFTHOMES) hebben zich aangemeld. De woningen worden in CPO-verband ontwikkeld waarmee meerdere prijsvoordelen worden behaald - zonder dat dit ten koste van het woonconcept gaat (vrijheid in maatvoering, kavelgrootte, geveldakbedekking et cetera).

 
BOUW LOFTHOME SPECIAL GESTART
 
In Almere-Poort is de bouw van een LOFTHOME in een kleine maatvoering gestart. De footprint is slechts 6 x 10 meter met toepassing van een hoge bovenverdieping. Het woonoppervlak bedraagt ongeveer 105 m2 en biedt in de beleving ook veel ruimte.
 
 
LOFTHOME  |  T 06 - 53 26 60 29  |  www.lofthome.nl  |  info@lofthome.nl
 
Aan- of afmelden voor de nieuwsbrief? Klik dan hier.