bericht #16 | juli 2011   
 

GROTE BELANGSTELLING VOOR KIJKDAGEN
 
Op 24 en 25 juni mochten we voor het eerste LOFTHOME in Nederland ongeveer 160 belangstellenden ontvangen. Iedereen was zeer enthousiast over het resultaat. Klik hier voor een aantal reacties. Eens te meer werd duidelijk dat LOFTHOME een woonconcept is dat onder architectuur tot stand komt. Elke bewoner is voor 100% vrij in indeling en de maatvoering van de woning is geheel flexibel. De modellen op de website (L, XL en XXL) zijn niet meer dan indicatief. Het LOFTHOME in Veenendaal is bijvoorbeeld ook voorzien van een kelder die ruim 100m2 extra woonruimte geeft (met drie kamers, badkamer en installatieruimte).

 
VOLGENDE KIJKDAG: ZATERDAG 9 JULI
 
Op zaterdag 9 juli vindt de volgende Kijkdag in Veenendaal plaats (11:00-15:00). Via info@lofthome.nl kunt u zich hiervoor aanmelden, wij sturen u dan een plattegrond toe. De Kijkdag en het fabrieksbezoek aan bouwbedrijf Hardeman van LOFTHOME op 8 juli zit geheel vol. In het najaar zullen we nogmaals een fabrieksbezoek plannen, hou hiervoor onze website in de gaten. Tussentijds kunnen we overigens aan geïnteresseerden op speciale momenten het LOFTHOME in Veenendaal wel presenteren. Neem hiervoor met ons contact op (info@lofthome.nl).

 
LOFTHOME NU OP MEERDERE LOCATIES TE ZIEN
 
Op dit moment zijn de eerste drie LOFTHOMES zo goed als klaar: in Katwijk, en in Almere-Poort (Homeruskwartier) aan de Damoclessstraat 27, en in Veenendaal aan de Zandheuvelweg. De bouw van een vierde LOFTHOME (een special met kleinere maatvoering) is in Almere gestart.

 
 
LOFTHOME  |  T 06 - 53 26 60 29  |  www.lofthome.nl  |  info@lofthome.nl
 
Aan- of afmelden voor de nieuwsbrief? Klik dan hier.