bericht #15 | juni 2011   
 

KIJKDAGEN
 

De KIJKDAGEN op 24 en 25 juni en 8 en 9 juli (8 juli met mogelijkheid van een fabrieksbezoek bij Hardeman) komen naderbij. Intussen hebben zich al veel belangstellenden opgegeven. Medio juni krijgt iedereen het adres en de routebeschrijving van het eerste opgeleverde LOFTHOME in Nederland per mail toegezonden. Aanmelden blijft mogelijk via info@lofthome.nl (geef de dag op wanneer en met hoeveel mensen u langs wilt komen; kijktijden treft u aan op www.lofthome.nl.

 
HET WORDT PRACHTIG
 
De eerste drie LOFTHOMES zijn (bijna) klaar. Almere wordt casco opgeleverd. De toekomstige bewoners, de familie Brouwer, verzorgen zelf de inbouw. Elk LOFTHOME heeft een andere maatvoering dan standaard op onze site gepresenteerd. LOFTHOME is geen confectieproduct, geen cataloguswoning, maar is als haute couture uniek. Het vormt en past zich geheel aan de wensen van de toekomstige bewoners aan.
 

 
LOFTHOME CPO LELYSTAD PRESENTATIE AAN JOB COHEN
 
Op 7 mei hebben Job Fackeldij (wethouder Lelystad), Daan Fröger en Sander van Veen (beide LOFTHOME) de intentieovereenkomst voor de LOFTHOME CPO in Lelystad ondertekend. Met de eerste groep van belangstellenden wordt op 18 juni een bijeenkomst georganiseerd.
 
Meer informatie over dit project: www.lofthome.nl/cpo/lelystad
 
Op vrijdag 20 mei heeft Job Cohen een werkbezoek aan Lelystad gebracht. Onderdeel was de gebiedsontwikkeling Warande. Daan Fröger mocht iets vertellen over de CPO ontwikkeling van LOFTHOME in dit gebied.
 


LOFTHOME  |  T 06 - 53 26 60 29  |  www.lofthome.nl  |  info@lofthome.nl
 
Aan- of afmelden voor de nieuwsbrief? Klik dan hier.