bericht #14 | mei 2011   
 

BOUW LOFTHOMES IN VOLLE GANG
 

De bouw van de eerste LOFTHOMES in Katwijk, Veenendaal en Almere is in volle gang. Op 24 en 25 juni en op 8 en 9 juli worden kijkdagen in Veenendaal georganiseerd. Op vrijdag 8 juli is het bovendien mogelijk een bezoek aan de fabrieken van Hardeman (bouwer van LOFTHOME) te brengen. Meer informatie over de tijdstippen is te vinden op www.lofthome.nl. Wij verzoeken u wel zich voor een kijkdag aan te melden (info@lofthome.nl). Alle informatie, inclusief het adres en de routebeschrijving, wordt u dan in de loop van juni toegestuurd.

 
BOUW ALMERE: 4 MEI 2011
 
Damoclesstraat 27 – Homereus Kwartier – Almere Poort
 

 
BOUW VEENENDAAL: 4 MEI 2011
 

 
INFORMATIEDAG 7 MEI - LELYSTAD WARANDE
 

 
CERTIFICERING
 
Elk LOFTHOME is uniek, krijgt op basis van de wensen van de bewoners een eigen karakter. De ruimtelijke afmetingen, gevel- en wandbedekking en de indeling worden geheel door de bewoners bepaald. Bij oplevering wordt elk LOFTHOME gecertificeerd met een opleveringsnummer met vermelding van het co-creatieteam waarvan de bewoners uiteraard onderdeel uitmaken.

 
LOFTHOME BELGIE
 
Tijdens de beurs BATIBOUW eind februari in Brussel is LOFTHOME België van start gegaan. Intussen is voor een groot kubusmodel; (KB) opdracht verstrekt. Eind 2011 zal ook een demowoning (zadeldakmodel) in België operationeel zijn.
 
Meer informatie: www.lofthome.be.


LOFTHOME  |  T 06 - 53 26 60 29  |  www.lofthome.nl  |  info@lofthome.nl
 
Aan- of afmelden voor de nieuwsbrief? Klik dan hier.