bericht #13 | april 2011   
 

EIGEN HUIS (ver)BOUWEN
 
Afgelopen weekend heeft LOFTHOME voor de tweede maal deelgenomen aan de driedaagse beurs in Utrecht. Vorig jaar hebben we op deze beurs ons woonconcept met slechts één artist impression gelanceerd. Nu een jaar later konden we een diversiteit aan unieke ontwerpen en ook bouwfoto's tonen. Onze visie op veel leefruimte - in combinatie met energiezuinig en betaalbaar wonen - is realiteit geworden. De bouw van de eerste LOFTHOMES is in volle gang. De LOFTHOMES zijn in nauwe samenwerking met de toekomstige bewoners en architecten van BKVV tot stand gekomen. De toekomstige bewoners zien we niet als klant, maar als partner die volop meedenkt en –ontwerpt. De meeste mensen weten goed wat ze willen en hebben ook eigen ideeën. Vanwege veel leefruimte die 100% flexibel indeelbaar is, kunnen in LOFTHOME woondromen werkelijk in vervulling gaan (door de staalconstructie bevinden zich in een LOFTHOME geen dragende muren zoals meestal bij traditionele bouw).

 
Ramp en conflicten in de wereld zetten aan tot nadenken over energie
 
Sinds de eeuwwisseling is de gemiddelde energierekening van huishoudens meer dan verdubbeld. De verwachting is dat de prijzen voor gas en elektra nog harder zullen stijgen. De kernreactorramp in Japan en de conflicten in het Midden Oosten zetten aan tot nadenken over de onafhankelijkheid van externe energiebronnen. Klik hier (PDF) voor het artikel over energieonafhankelijk wonen.

 
CPO LELYSTAD WARANDE
INFODAG ZATERDAG 7 MEI
 
De werving van belangstellenden voor de CPO ontwikkeling van maximaal negen LOFTHOMES in Warande in Lelystad is gestart. Op zaterdag 7 mei (10:00-16:00) wordt in het Informatiecentrum Warande aan de Boterbloemhof 31 in Lelystad een informatie inloopdag georganiseerd. De kosten van de vrijstaande LOFTHOMES in CPO-verband zijn op basis van 172 en 224m2 woonoppervlak vanaf euro 295.000 inclusief een eigen bouwkavel met alle privacy (ongeveer 320m2) en een extra gemeenschappelijke tuin van ongeveer 1200m2.
 
Meer weten over de CPO Lelystad: www.lofthome.nl/cpo/lelystad

 
KIJKDAGEN VEENENDAAL
24/25-JUNI en 8/9-JULI
 
Op vrijdagmiddag 24 (13:00 – 16:00) en zaterdag 25 juni (10:00 – 16:00) organiseren we de eerste Lofthome Kijkdagen in Veenendaal. Vanwege de te verwachten drukte verzoeken wij u uw komst te melden. Vervolgens sturen wij u het adres met de routebeschrijving. De volgende Kijkdagen organiseren we op vrijdag 8 juli en zaterdag 9 juli. Op vrijdagochtend 8 juli organiseren we eveneens een bezoek aan de fabrieken van Hardeman in Veenendaal, de bouwer van LOFTHOME. De rondgang met een inleiding over LOFTHOME en bouwen met staal duurt ongeveer 2,5 uur (09:30-12:00). Uw interesse voor de Kijkdagen en/of het bezoek aan de fabrieken kunt u mailen aan info@lofthome.nl.
 

 
START BOUW ALMERE POORT
 
Op 12 april start de bouw van een LOFTHOME in Almere Poort (Damoclesstraat 27, 1363 TX Almere Poort). De interieur afbouw wordt door de toekomstige bewoner zelf gedaan, gezamenlijk met de architecten van BKVV is het ontwerp hiervoor gemaakt. Volgens planning wordt het LOFTHOME medio juni opgeleverd. 


LOFTHOME  |  T 06 - 53 26 60 29  |  www.lofthome.nl  |  info@lofthome.nl
 
Aan- of afmelden voor de nieuwsbrief? Klik dan hier.