bericht #12 | maart 2011   
 

Bouw eerste LOFTHOMES in volle gang
 
In Katwijk en Veenendaal is in februari de bouw van de eerste LOFTHOMES gestart. Snel volgt de bouw in Almere en op andere locaties in Nederland. Op 17 en 18 juni wordt in Veenendaal een Open Huis georganiseerd. Vervolgens maandelijks, soms met de mogelijkheid van een bezoek aan de fabrieken van Hardeman. Via de site en eNieuwsbrieven houden wij u op de hoogte.
 

 
Informatie bulletin 2011

 
Het Informatie Bulletin met omschrijvingen van materialen, constructies, kosten, energie-installaties en processen is gereed. Klik hier voor het bulletin.

 
Batibouw Brussel

 
De Batibouw in Brussel (ongeveer 350.000 bezoekers in 11 dagen) is achter de rug. LOFTHOME België presenteerde zich voor het eerst, de belangstelling voor het woonconcept was groot. De eerste LOFTHOMES op basis van 'sleutel-op-deur' zullen spoedig in België verrijzen. Rond de zomer zal een LOFTHOME modelwoning in België operationeel zijn.
 

 
LOFTHOME CPO Lelystad
 
Het initiatief van Particulier Collectief Opdrachtgeverschap in Warande in Lelystad start deze maand. Op zaterdag 7 mei presenteert LOFTHOME zich in het Informatiecentrum in Warande.
 
Klik hier voor meer informatie over dit CPO project.

 


LOFTHOME  |  T 06 - 53 26 60 29  |  www.lofthome.nl  |  info@lofthome.nl
 
Aan- of afmelden voor de nieuwsbrief? Klik dan hier.