bericht #9 | december 2010   
 

EPC op 1 januari 2011 van 0,8 naar 0,6
 
Op 1 januari 2011 stelt de overheid de eis van minimaal EPC 0,6 voor nieuwbouwwoningen. EPC betekent Energie Prestatie Coëfficiënt. De uitgedrukte waarde zegt alles over de energiezuinigheid van een huis. LOFTHOME wordt standaard al met EPC 0,5 opgeleverd, waarmee wordt uitgedrukt dat een LOFTHOME al aan de eis voldoet en zeer energiezuinig is.
 
Klik hier voor informatie over EPC en energiezuinig wonen.

 

 
Voor LOFTHOME was 2010 een belangrijk jaar

 
De behoefte aan vernieuwing in de woningbouw is op alle fronten aanwezig. Veel woonruimte, energiezuinig, duurzaam, flexibel inrichtbaar en ook nog haalbaar en betaalbaar is een wens van velen. Het antwoord daarop was de lancering van het LOFTHOME woonconcept in het voorjaar van 2010. In nog geen acht maanden zijn de eerste vier bouwaanvragen actueel, is het ontwerp van meerdere LOFTHOMES voor particulieren in volle gang, en zijn zes CPO's actief. Eén van de LOFTHOMES wordt bovendien ons showmodel.
 
In april nemen we weer deel aan de beurs EIGEN HUIS (VER)BOUWEN in Utrecht en onze Belgische partner zal eind februari met een stand aanwezig zijn op de BatiBouw in Brussel. Wij wensen u mooie feestdagen en een voorspoedig 2011 toe.
 
Klik hier voor een verbeeldende wensgroet.

BKVV architecten
Hardeman Constructie & Bouw
Lofthome Projects
Lofthome België

 


LOFTHOME  |  T 06 - 53 26 60 29  |  www.lofthome.nl  |  info@lofthome.nl
 
Aan- of afmelden voor de nieuwsbrief? Klik dan hier.