bericht #8 | oktober 2010   
 

LOFTHOME België van start
 
Op 26 oktober is LOFTHOME België officieel geworden. Freddy Dubuquoy uit Spiere-Helkijn, is het LOFTHOME agentschap gestart voor België (en ook Noord-Frankrijk). Zijn bureau is gespecialiseerd in staalbouw en veiligheid. Binnen korte tijd zal de LOFTHOME website ook Franstalig zijn. LOFTHOME België neemt deel aan de Batibouw 2011 die van 24 februari t/m 6 maart in Brussel plaatsvindt. In 2010 bezochten 337.000 mensen deze Belgische bouwbeurs met ongeveer 1000 exposanten. 
 
Email: info@lofthome.be, Telefoon: (0032) 56 45 66 24, Mobiel: (0032) 472 42 53 12
 

ondertekening overeenkomst LOFTHOME België; van links naar rechts: Sander van Veen (architect BKVV), Daan Fröger (LOFTHOME), Dieter Blok (architect BKVV), Freddy Dubuquoy (LOFTHOME België) en Arnold Hardeman (Hardeman constructie en bouw)

 

Een huis, is een huis met een puntdak
 
Een puntdak (zadeldak) heeft een lange geschiedenis. Voor de meeste mensen is een huis, een huis met een puntdak, en niet anders. Wat zijn de bijzonderheden en voordelen ervan?
 
Klik hier voor het verhaal achter het puntdak.

 

LOFTHOMES in ontwikkeling
 
Na de lancering van LOFTHOME, nu zeven maanden geleden op de beurs EIGEN HUIS (VER)BOUWEN in Utrecht, kunnen we met enige trots melden dat binnenkort op meerdere locaties in Nederland de eerste LOFTHOMES worden gebouwd. Sommige zijn in een vergevorderd stadium van ontwerp en ook in aanvraag voor een bouwvergunning. We houden u op de hoogte.


LOFTHOME  |  T 06 - 53 26 60 29  |  www.lofthome.nl  |  info@lofthome.nl
 
Aan- of afmelden voor de nieuwsbrief? Klik dan hier.