bericht #6 | september 2010   
 

ARTIKEL IN BOUWKAVELS
 
Het Magazine BOUWkavels besteedt deze maand aandacht aan het LOFTHOME woonconcept (editie 3). Klik hier voor het artikel. 

PALET AAN KLEUREN
 
Een LOFTHOME heeft een stalen constructie. Er zijn drie basistypes (L, XL, XXL met zadel- of plat dak), elke andere maatvoering is mogelijk. Het basistype is uitgevoerd met sterk isolerende sandwichpanelen met daarover een aluzinken omkleding die volkomen onderhoudsvrij is. De keuzevrijheid voor toepassing van andere kleuren is groot. Klik hier voor het complete palet van kleuren waarin een LOFTHOME kan worden gerealiseerd. Naast de metalen omkleding kan ook een doorlopende dak- en gevelbekleding in hout, riet of natuurlijk groen worden toegepast. Deze bekledingen zijn vanzelfsprekend onderhoudsgevoelig en hebben uitsluitend een esthetische functie.

AANTREKKELIJKE BETALINGSREGELING
 
De overeenkomst voor de bouw van een LOFTHOME wordt met Hardeman BV in Veenendaal - de constructeur en bouwer van LOFTHOME - afgesloten. Betaling van de bouwkundige uitvoering geschiedt voor 100% bij oplevering. De dekking van een bankgarantie is vereist. Tussentijdse bouwrentes gelden dus niet bij de realisatie van een LOFTHOME. Met deze regeling bestaat optimale zekerheid van oplevering. De noodzaak van Woningborg - of andere kostenverhogende factoren waarmee risico's worden afgeschermd - vervalt hiermee. Hardeman BV is een zeer solide organisatie en geeft verder 10 jaar garantie op een LOFTHOME (bouwkundig casco), 5 jaar op de inbouw en 1 jaar op de zogenaamde draaiende delen. Verder gelden voor ingebouwde apparatuur de fabrieksgaranties. Daarnaast wordt voor het gehele bouwtraject een CAR-verzekering afgesloten.


LOFTHOME  |  T 06 - 53 26 60 29  |  www.lofthome.nl  |  info@lofthome.nl
 
Aan- of afmelden voor de nieuwsbrief? Klik dan hier.